MENÜ
İstanbul 19/25
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAVALİMANINDA LÜKS TAKSİ SAYISI ARTIYOR
Türkiye'den
10 Ocak 2018 Çarşamba 10:20

HAVALİMANINDA LÜKS TAKSİ SAYISI ARTIYOR

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda hem korsan taksicilikle mücadele, hem de yeni havalimanına hazırlık kapsamında lüks taksi sayısı her geçen gün artıyor

YENİ HAVALİMANINA HAZIRLIK

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifinin korsan taksicilikle mücadele kapsamında bünyesine kattığı bir lüks taksi daha hizmet vermeye başladı. Yerli ve yabancı yolcuların hizmetine sunulan VIP taksi hakkında gazetecilere bilgi veren Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can, İstanbul'daki yeni havalimanına araçlarıyla, şoförlerin vizyonu ve eğitimiyle çok iyi şekilde hazırlanmak istediklerini söyledi. Can, lüks taksilerin sayılarını artıracaklarını belirterek, "Biz bu araçları 60'a kadar çıkarmayı planlıyoruz. Şu anda talep istediğimizin ve umduğumuzun da üzerinde. Bu uygulamayı, internet ve televizyon aracılığıyla da dünyaya duyurmak istiyoruz. İstanbul’umuzda yer alan Atatürk Havalimanı ile dünyanın en büyüğü olacak yeni havalimanımızda bu araçların hizmet vereceğini duyurmak istiyoruz."dedi.

TARİFE NORMAL TAKSİNİN İKİ KATI

Lüks araçların normal taksilere göre iki misli tarifeyle çalıştığına dikkati çeken Can, VIP taksilerin açılışının 8, kilometre başına bedelinin 5 ve indi-bindi ücretinin 20 lira olduğunu belirtti. Can, uluslararası bazı firmaların korsan yollarla taşımacılık yaptığını anımsatarak, buradaki kazancı kendi esnaflarına yönlendirmek istediklerini söyledi. Lüks taksi aracının ÖTV indirimiyle yaklaşık 200 bin liraya mal olduğu öğrenildi. Atatürk Havalimanı’nda daha önce de özel tasarlanan, 8 artı 1 yolcu taşıma kapasitesine sahip iki lüks minibüs, VIP taksi hizmeti vermeye başlamıştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 sivasli
 10 Ocak 2018 Çarşamba 13:20
Ne zaman sorsanız, para kazanmaz havalimani taksicileri.Bu araçlar hibe mi edildi? Yeni havalimanında olabilecekerimi ? hazırlık yapılıyor!Bu kadar emin olmasınlar. .
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule