MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAVALİMANINDA ‘DINOBUS’ FARKI
Dünyadan
29 Şubat 2024 Perşembe 08:41

HAVALİMANINDA ‘DINOBUS’ FARKI

Avrupa havalimanlarında, ‘sürdürülebilir taşımacılık’ hedefleri doğrultusunda tamamen elektrikli otobüs “Dinobus” kullanımı yaygınlaşıyor

Avrupa havalimanlarında sürdürülebilir, verimli kara taşımacılığı alanında önemli bir değişim gözleniyor. Değişimin kaynağında, Avrupa Komisyonu'nun, 2030 yılına kadar sera gazı emisyonlarını (1990 seviyelerine kıyasla) en az yüzde 55 oranında azaltmaya yönelik hedefi bulunuyor.

Sürdürülebilir, verimli taşımacılık için apronda kullanılan tümüyle elektrikli “Dinobus” yeşil çevre hedeflerine ulaşmaya katkı sağlıyor. Daha hafif yapıda tasarlanan, tamamen elektrikle çalışan Dinobus’lar hem üstün enerji verimliliği hem de yüksek performanslarıyla, operasyonel ve çevresel mükemmellik sunuyor.  

Şu anda Roma Leonardo da Vinci-Fiumicino Havalimanı ve Varşova Chopin Havalimanı'nda tercih edilen Dinobus’lar, kullanan işletmeler ve yolculardan olumlu geri bildirim alıyor.

Dinobus İş Geliştirme Müdürü Giedrius Lelevicius, “Dinobus, yeniliği, müşteri memnuniyetini ve çevresel sorumluluğu vurgulayarak yer hizmetleri sektörünün daha yeşil bir geleceğe doğru yolculuğunda hayati bir rol oynamayı amaçlıyor. Otobüslerimizde kullandığımız teknolojiyle 8 yıllık bir akü garantisi sunuyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule