MENÜ
İstanbul 18/26
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAVADAN GERİ DÖNDÜ
Türkiye'den
24 Nisan 2015 Cuma 08:52

HAVADAN GERİ DÖNDÜ

THY uçağı havadan geri döndü

THY'nin TK-1709 sefer sayılı "Silivri" adlı A-319 tipi yolcu uçağı, dün saat 19.55'te İstanbul'dan Stuttgart'a hareket etmek üzere Atatürk Havalimanı'ndan havalandı.İçinde 108 yolcusu bulunan uçak, kalkışından bir süre sonra kuş sürüsünün içine girdi. Uçağın sağ motoruna kuş girmesi üzerine, kaptan pilot kuleye bilgi vererek geri döneceğini iletti. TC-JUA tescilli uçak, saat 20.19'da Atatürk Havalimanı'na sorunsuz şekilde indi.

YOLCULAR BAŞKA BİR UÇAKLA STUTTGART'A GİTTİ

THY'nin teknik hangarına çekilen uçakta yapılan incelemede, uçağın sağ motorundaki panellerde büyük hasar oluştuğu tespit edildi. Stuttgart uçağının 108 yolcusu ise saat 22.15'te Airbus-319 tipi başka bir uçakla Stuttgart'a gönderildi.

Hüseyin ASLIYÜCE / İstanbul, (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Bird Watcher
 1 Mayıs 2015 Cuma 10:20
Bu gökyüzü kuşlarındı, biz onlardan çaldık. III: meydanda kuş çarpma olayları daha çok olacak. Bunun iyi bilinmesi lazım.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule