MENÜ
İstanbul 12/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAVADA BOMBA PANİĞİ
Havacılık Haberleri
20 Haziran 2007 Çarşamba 10:41

HAVADA BOMBA PANİĞİ

FLAŞ… FLAŞ… FLAŞ… Onur Havayolları’nın Diyarbakır’dan İstanbul’a gelmekte olan uçağına bomba ihbarı yapıldı. Uçak Ankara Esenboğa Havalimanı’na acil iniş yapacak…

Onur Havayolları’nın İstanbul seferi için Diyarbakır’dan saat 09.25’te kalkan uçağına bomba ihbarı yapıldı. Diyarbakır’dan telefonla yapılan ihbar üzerine uçak Ankara Esenboğa Havalimanı’na acil iniş için yönlendirildi.

15 gün önce de yine Onur Havayollarının Diyarbakır-İstanbul seferini yapacak olan uçağına bomba ihbarı olmuş, aramalar sonucu ihbarın asılsız olduğu anlaşılmıştı.

Bu tür asılsız ihbarlar yolcuların uğradığı mağduriyetin yanı sıra havayolu şirketlerinin de en az 20-30 bin dolar civarında zararına yol açıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Uçuş
 30 Kasım 2015 Pazartesi 13:46
Bizim vatan hainliği ve bölücülük dışında her görüşe ve inanışa tahammülümüz var, kedi. Ama tekrar belirtmekte fayda görüyorum önce cumhuriyetçi son demokratım. Demokrasinin koruyucusu cumhuriyet yönetimidir. Cumhuriyet giderse demokrasinin esamesi okunmaz bu topraklarda. O yüzden herkesin aklını başına alıp "yılan tarafından yutulan fil" görmek için emek harcayacağına bir arada, ortak değerlerimiz koruyarak bu ülkeyi nasıl daha yaşanır bir hale getiririz buna kafa yormasını tavsiye ederim. Emperyalist devletlerin maşalığını yapan HDPKK ve AKP gibi tehlikeli ve bölücü oluşumların yanında değil karşısında mücadele verilmeli.
 hakiki vatandaş
 28 Kasım 2015 Cumartesi 18:46
Bir yere gidemezsin Kedi, sen bizimsin.
 kedi
 28 Kasım 2015 Cumartesi 09:59
çok ilginç... değil aslında... çok yazık! devlet ezberleri dışında bi ses ve renge tahammül yok anlaşılan. siteden, ülkeden kovma çağrıları... cb da diyor "tek devlet tek millet tek bayrak"... buyrun... alın sınırlarınız sizin olsun... sizin için çizilen ve güle oynaya kabul ettiğiniz sınırlar içinde uçun... hep aynı yere konar rahatlarsınız... biz gideriz... kalbimizin götürdüğü yere... bizim için, o yer ve gökyüzünü tırmalayarak, yaralayarak çizilmiş yapay sınırların bir manası yok... en iyisi gerçekten uçmayı, hem kuşbakışı hem yakından bakmayı bilen, sadece gözüyle değil kalbiyle gören ve bunu öğütleyen exupery"nin küçük prens’ine verelim sözü: "görünenin içinde görünmeyeni ara, resme yakından bak böylece gizlenmiş güzellikleri görebilirsin. şapkayı değil de bir yılan tarafından yutulan fili görebilmek sadece bakıp geçmekle yetinmeyenlerin sahip olabileceği bir yetenek. ancak böyle bir göz görebilir yıldızları güzelleştirenin göremediğimiz bir çiçek olduğunu veya çölün sırrının sakladığı bir kuyuda yattığını."
 Kuşbakışı
 27 Kasım 2015 Cuma 14:03
Bence siyaseti KESİNLİKLE havacılar yapmalı . Havadan KUŞBAKIŞI her şey ve her yer çok iyi görülür.
 Havacılık emekçisi
 27 Kasım 2015 Cuma 08:27
Bahadır Kaptan, son Hava-İş Sendikası genel kurulundaki fiyasko ve rezaletinden sonra yazılarında HDPKK siyasetini ve bir zamanlar mensubu olduğu Türk Ordusuna saldırmayı esas alarak başka bir koldan itibar edinmeyi düşünüyor ama görüldüğü üzere daha da gözden düşmekten başka bir işe yaramıyor bu. O yüzden bu şekilde devam edecekse ısrarla Havacılık Sitesinde kendini harcamasın, HDP'ye katılsın (belki katılmıştır bile) orada siyaset yapsın.
 Sivilceli Ergen
 26 Kasım 2015 Perşembe 17:56
Biz Türkiye Cumhuriyeti milliyetçiliği ergenlik sivilcesini doğduğumuz günden beri taşıyoruz. Görüntüden rahatsız olan varsa, tabiri caiz ise " Anca gider "
 Uçuş
 26 Kasım 2015 Perşembe 16:38
Arkadaşlar, sizin burun kıvırdığınız ve tabiri caiz olmamakla beraber "ergenlik sivilcesi" olarak gördüğünüz "milliyetçilik" M. Kemal ATATÜRK'ün CHP'yi kurduğunda yol haritası yaptığı altı oktan biridir. Irkçılık başka milliyetçilik başka bir kavram. Atamızın tarif ettiği "Türk Milleti" tanımı da bellidir; Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran halkın ismidir. Ben 10 sene Turizm sektörüünde çalıştım, hiç bir Amerikan pasaportlu Asyalı'nın ben Amerikalıyım dışında kendini tanımladığını görmedim. Bundan rahatsız olanlar varsa ya iç ya da dış mihraklara maşadır.
 kedi
 26 Kasım 2015 Perşembe 15:15
"milliyetçilik, her toplumun atlatması gereken bir ergenlik sivilcesi"dir.
 Adsız'a
 26 Kasım 2015 Perşembe 08:50
Havacılık sitesinde olduğumuza göre uçuşa yakın olmak abes olmasa gerek. Ama sen fikir yerine sadece yorum yazabildiğine göre ben havadayken senin yerde kalman da doğaldır.
 kedi
 26 Kasım 2015 Perşembe 08:49
"ya sev ya da terk et" ha!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule