MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAVACILIK SEKTÖRÜ BULUŞUYOR
Havacılık Haberleri
1 Temmuz 2024 Pazartesi 11:01

HAVACILIK SEKTÖRÜ BULUŞUYOR

İGA İstanbul Havalimanı, “Avrupa Havalimanları Konseyi 34. Yıllık Genel Kongresi”ne (ACI Europe, Airport Council International) ev sahipliği yapıyor

Küresel havacılık sektörünün geleceğine yön verme konusundaki kararlılığını sürdüren İGA İstanbul Havalimanı, “Avrupa Havalimanları Konseyi 34. Yıllık Genel Kongresi”ne (ACI Europe, Airport Council International) ev sahipliği yapıyor. 

Etkinliğin açılışı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Selahattin Bilgen ve ACI EUROPE Genel Direktörü Olivier Jankovec’in hitaplarıyla 3 Temmuz günü saat 09.00’da olacak.

Aynı gün saat 12.40’ta ise Selahattin Bilgen ve Olivier Jankovec’in katılımıyla ‘basın bilgilendirme toplantısı’ düzenlenecek.

Sadece Türkiye değil, Avrupa havacılık sektörü için de kritik öneme sahip İGA İstanbul Havalimanı, Avrupa’nın en önemli havalimanı etkinliklerinden “Avrupa Havalimanları Konseyi Yıllık Genel Kongresi”nde sektörün önde gelen CEO ve üst düzey yöneticileri ile 500’ü aşkın havalimanı profesyonelini ağırlayacak. Kongre’de üyeler arası iş birliği, bilgi paylaşımı, havacılık sektörünün geleceği ve fırsatlar gibi pek çok konu ele alınacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule