MENÜ
İstanbul 20/29
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAVA TRAFİĞİNDE SORUN YOK
Türkiye'den
9 Eylül 2009 Çarşamba 17:09

HAVA TRAFİĞİNDE SORUN YOK

DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur, İstanbul'daki yoğun yağış nedeniyle önlemlerin artırıldığını, uçuşlarda herhangi bir aksaklık yaşanmadığını ve her üç pistin de açık olduğunu bildirdi.

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış Atatürk Havalimanı uçuş trafiğini etkilemezken, pistlerde biriken sular görevliler tarafından temizledi. Çalışmaların bugün de aralıksız devam ettiğini ifade eden Özuğur, uçak trafiğinde bir aksaklık yaşanmadığını, her üç pistin de açık olduğunu, iniş ve kalkışların zamanında yapıldığını belirtti. Celal Özuğur, yolcu trafiğinde bir yoğunluk bulunmadığını, havalimanına gelen yollardaki yoğunluk ve trafik nedeniyle alana geç ulaşan ve uçaklarını kaçıran yolcuların biletlerinin bir sonraki uçağa aktarıldığını, havayolu şirketlerinin bu konuda yolculara yardımcı olduğunu söyledi.

Özuğur, Atatürk Havalimanı'ndan kaynaklanan bir sorun olmamasına rağmen, uçakların gideceği meydanlardaki olumsuz koşullardan kaynaklanan bazı aksaklıklar olduğunu da vurgulayarak, İstanbul'dan Eskişehir'e giden THY uçağının Eskişehir'deki olumsuz koşullar nedeniyle İstanbul'a geri döndüğünü, Denizli uçağının da Denizli Havaalanı'ndaki hava şartları nedeniyle gecikmeli olarak kalktığını söyledi. Atatürk Havalimanı'na gelen bazı bağlantı yollarında yağış ve yoğun araç trafiği nedeniyle, yolcular alana gelmekte sıkıntılar yaşarken, yolculardan metro ve sahil yolunu tercih etmeleri istendi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule