MENÜ
İstanbul 21/30
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAMDİ TOPÇU THY’NİN SON REKLAMI İÇİN NE DEDİ
Havacılık Haberleri
27 Nisan 2014 Pazar 14:01

HAMDİ TOPÇU THY’NİN SON REKLAMI İÇİN NE DEDİ

THY’nin reklam filmini, YouTube kapalı olmasına rağmen paylaşım sitesi izlesene.com'da 3 günde 750 bin kişi izledi

Türk Hava Yolları’nın yeni reklamı, YouTube kapalı olmasına rağmen sadece izlesene.com adresinden 3 günde 750 bin kişi tarafından izlendi.

"Türkiye'de uçmadığımız tek bir yer kalsa, dünyadan en çok noktaya uçmuşuz ne fayda" sloganıyla hazırlanan ve izleyenleri ağlatan reklam filmiyle ilgili THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu SABAH'a değerlendirmelerde bulundu. Topçu, "Biz filmde Türkiye'nin özlemini yansıttık.

İnsanların, özellikle de çocukların hayal ettikleri gerçek ortamı sağlamış olduk" dedi.

GERİ DÖNÜŞTE LİDER OLDU

THY'nin reklamları arasında en çok geri dönüşü bu filmin aldığını açıklayan Topçu, reklamın duygusal yönünün ağır bastığını vurguladı. Hamdi Topçu, reklamın aslında Türkiye'nin gerçekleriyle birebir örtüştüğünü söyledi.

Çözüm süreciyle birlikte bölgede refahın da artmaya başladığını belirten Topçu, şöyle konuştu: "Demokratik sürecin halk tarafından benimsenmesi, Doğu'da güvenlik probleminin çözülmesiyle herkes köyüne gidip gelmek istiyor. Huzur ortamı doğdu, refah talepleri daha yüksek sesle geliyor. Doğu'daki iller kendini büyükşehirlerle kıyaslamaya başladı. Tüm bu değişimler de hayalleri gerçeğe dönüştürdü. Uçmak m ihtiyaç haline geldi.

Türkiye’de 50'den fazla havalimanı olduğunu, THY'nin bunların 44'üne indiğini söyleyen Topçu, "Hepsine uçabiliriz ama bazı havalimanları uçuşa uygun değil" dedi. Uçmanın bir tutku ve ihtiyaç haline geldiğini de aktaran Topçu, "Bunu artık her kesimden insan talep ediyor. THY'de 44TL'ye promosyonlu bilet bulmak mümkün. Artık havayolu taşımacılığı ulaşılabilir fiyatlara indi. Artan refah da çok önemli" diye konuştu.

Topçu, İğdır'a ilk uçuşu THY'nin yaptığını da sözlerine ekledi.

ÖZGE YAVUZ-Sabah

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ?
 28 Nisan 2014 Pazartesi 14:16
herşeyin havagazı her yerin reklam olsa ne yazar???
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule