
MNG İKİ A330 SİPARİŞ ETTİ

SON FOTOĞRAFI OLDU

THY SİVAS İÇİN SERVİS KOYDU

TOKAT'A SEFER ÇAĞRISI

İşte Gökkuşağı Hareketi’nin duyurusu:
MUNZUR PEKGÜLEÇ’E YAPILAN ÇİRKİN TAVIR BÜTÜN İŞÇİLERE YAPILMIŞTIR
Sendikamızın 10 yıldır örgütlenme uzmanlığını yapan ve THY çalışanlarının yakından tanıyıp güvendiği, sevdiği arkadaşımız Munzur Pekgüleç çirkin bir saldırıya hedef olmuştur. Bu saldırı sonrası Munzur Pekgüleç’in işyerlerine giderek işçilerle temas etmesi yasaklanmış ve zorunlu izne çıkarılmıştır. Bunu yasaklayan THY işvereni değil, Munzur’un “işvereni” sendika yönetimidir! Kendi çalışanının kendisi gibi düşünmesi gerektiği şeklindeki patron tavrını şimdi “Sendikacılar” çalışanlarına gösteriyor! Bu tavır Hava İş yönetiminin sınıfa yabancılaşan anlayışının geldiği son noktadır.
Munzur Arkadaşın suçu Gökkuşağı Hareketi ilkelerine DOĞRU demektir.
Örgütlenme Uzmanı, sendika Genel Başkanının askeri değildir. Bütün işçilerin ortak örgütünün, yani işçilerin emrinde, onlara hizmet vermek üzere istihdam edilmektedir. Kuşkusuz işçilerin çıkarları ve örgütlülüğü konusunda bir görüşü ve tavrı olacaktır. Bu tavrı THY çalışanları ve bu güne kadar sendikal örgütlülük içinde çalışan arkadaşlar çok iyi değerlendirmelidir.
Gökkuşağı hareketi bu anlayışı uzun süredir örgütlülük içinde kalarak eleştirmiş ancak artık umutların tükendiği noktada ve Genel Kurul sürecinde görüşlerini işçilere açıklamıştır. Bu örgütlülüğe sahip çıkan demokratik tavrını da sonuna kadar sürdürecektir.
Türkiye sendikal hareketinde herkesin yakından tanıdığı, pırıl pırıl geçmişiyle saygın bir yeri olan arkadaşımıza karşı alınan bu tavır bütün işçilere alınmış olarak değerlendiriyor ve protesto ediyoruz. Onu çok yakından tanıyan ve seven THY işçileri de Munzur Pekgüleç’e sahip çıkacak ve bu tutuma cevaplarını delege seçimlerinde, sandıkta vereceklerdir.
“YEL MUNZURUN KAYALARINDAN TAŞ KOPARAMAZ!”
Munzur Pekgüleç’in Hava İş Yönetim Kurulu ve Temsilcilere gönderdiği yazı için;
http://www.gokkusagihareketi.com/mesaj.php
veli batı 13 Şubat 2010 Cumartesi 20:30
|
w 29 Eylül 2009 Salı 18:41
|
Temsilci 27 Eylül 2009 Pazar 08:38
|
munzur 26 Eylül 2009 Cumartesi 00:41
|
pekgulec 25 Eylül 2009 Cuma 20:11
|