MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GEZGİNLERE NÜRNBERG’DEN ÇAĞRI
Seyahat Rotası
17 Ekim 2024 Perşembe 14:34

GEZGİNLERE NÜRNBERG’DEN ÇAĞRI

Almanya’da Bavyera eyaletinin ikinci büyük şehri Nürnberg, Christkindlesmarkt (Noel Pazarı) günleri için Türkiye'den gelecek gezginleri karşılamaya hazırlanıyor

Almanya’da Bavyera eyaletinin ikinci büyük şehri Nürnberg, Türkiye’den gelecek gezginleri konuk etmeye hazır…

Geçtiğimiz ay Nürnberg Havalimanı ve Turizm Tanıtım Ofisi yetkilileri, İstanbul’da düzenledikleri “TasteofNUE” etkinliğinde, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 2,5 saatlik uçuş mesafesinde olan kentin ve Frankonya bölgesinin turizm potansiyeli hakkında bilgiler aktararak, Türk gezginlerine çağrıda bulunmuşlardı.

500 bin nüfusu olan Nürnberg’de tarihi, kültürel mirası yansıtan yapılar, müzeler ve parkların yanı sıra Michelin restoranlarıyla zengin bir mutfak kültürünü deneyimleme olanağı bulunuyor.

Nürnberg Havalimanı’ndan Christian Käser ve Tanıtım Ofisi’nden Silvia Arai Hoffmann, önümüzdeki dönemde Nürnberg’deki dünyaca ünlü Christkindlesmarkt etkinliğine dikkat çekiyorlar.

Her yıl iki milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlayan Nürnberg Christkindlesmarkt (Noel Pazarı), bu yıl 29 Kasım'dan 24 Aralık 2024'e kadar sürecek.

Nürnberg Noel pazarı dünyanın en eski ve en ünlü Noel pazarlarından birisi… Ahşap mimarinin yaygın olduğu kasabada Noel Pazarı süresince geleneksel el yapımı Noel süsleri, ilginç ürünlerle alışveriş ve çok çeşitli yiyecek sunumları yapılıyor. Akşamları özel olarak Noel ışıklarıyla aydınlatılan pazarda ayrıca yüzlerce çocuğun geçit töreni gerçekleşiyor.

Pegasus Hava Yolları İstanbul’dan Nürnberg’e haftada 6 uçuş gerçekleştiriyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule