MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EVA AIR’DEN AIRBUS SİPARİŞİ
Havacılık Haberleri
9 Ocak 2024 Salı 19:13

EVA AIR’DEN AIRBUS SİPARİŞİ

EVA Air, Airbus'tan toplamda 33 uçaklık bir sipariş verdi

Tayvan havayolu şirketi EVA Air, Airbus ile 18 adet uzun menzilli A350-1000 ve 15 adet tek koridorlu A321neo alımına ilişkin kesin siparişi tamamladı. EVA Air’in son sipariş anlaşmasında, gelecekteki uzun mesafe gereksinimleri için A350-1000'i seçmesi, küresel taşıyıcı olarak önemli bir adım attığına işaret ediyor.

A321neo uçakları da, havayolu şirketinin bölgesel ağında verimlilik çıtasını yükselttiğini gösteriyor.

EVA Air Başkanı Clay Sun siparişlerle ilgili olarak “Her pazar segmentindeki çeşitli modellerin kapsamlı bir değerlendirmesinin ardından Airbus’ı seçtik. Her iki boyut kategorisinde de en yüksek düzeyde yolcu konforu sunan, en modern ve yakıt tasarruflu uçak tiplerini tercih ettik. Bu uçaklar, aynı zamanda şirketimizin sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda karbon emisyonlarında da önemli azalmalar sağlayacak. Uzun menzilli operasyonlar için A350-1000, sınıfında yeni standartlar belirleyerek, yolcularımıza mümkün olan en iyi uçuş deneyimini sunabileceğiz” dedi.

Airbus Ticari Uçak Satış Başkan Yardımcısı Benoît de Saint-Exupéry ise şöyle konuştu: “Bu sipariş, EVA Air ile ilişkimizde yeni bir aşamaya işaret ediyor ve havayoluna Airbus'a duyduğu güven için teşekkür ediyoruz. Uzun menzilli pazarda, daha büyük geniş gövde kategorisinde önceki nesil uçakların doğal alternatifi olarak A350-1000'e verilen bir diğer önemli destektir. A350, menzil, taşıma kapasitesi, yakıt verimliliği ve yolcu konforu açısından genel anlamda yeni standartlar belirliyor ve aynı zamanda karbon emisyonlarının azaltılmasına anında katkıda bulunuyor.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule