MENÜ
İstanbul 19/25
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EUROWINGS UZUN UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR
Dünyadan
11 Mart 2016 Cuma 12:26

EUROWINGS UZUN UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR

Eurowing büyüyor. Lufthansa Group çatısı altında havayolu operasyonlarını yürüten Eurowings, önümüzdeki yıllarda Avrupa’nın üçüncü en büyük low-cost havayolu olmak için uygun maliyetli non-stop uzun uçuş ağını genişletecek

Lufthansa AG Yönetim Kurulu Üyesi ve Eurowings sorumlusu Karl Ulrich Garnadt, “2015 yılında uzun zaman sonra ilk defa Germanwings’in direkt uçuşları ile kar ettik.  Şimdi, Almanya’dan Avrupa’ya başarılı Germanwings modelini genişleterek Eurowings’i, Lufthansa Group’un ikinci anahtar havayolu olarak konumlandırıyoruz” dedi.

700 YENİ ÇALIŞAN, 23 YENİ AIRBUS A320

Eurowings bu yıl ağırlıklı olarak uçuş ekibi ve pilotlardan oluşacak 700 çalışan istihdam etmeyi planlıyor. Şirketin büyüme hedefi doğrultusunda Mart 2017’ye kadar 180 koltuk kapasiteli 23 adet yeni A320 uçağı, aynı sayıdaki 90 koltuk kapasiteli CRJ-900 uçaklarının yerini alacak. Bu yenilik, kapasite artışını sağlarken uzun vadede son derece rekabetçi low-cost pazarında şirketin konumunu güçlendirecek.

ALMANYA DIŞINDAKİ MERKEZLERİ ARTIRACAK

Eurowings, yeni çalışanları ve uçakları ile sadece büyüme elde etmeyi değil aynı zamanda Avrupa genelinde yeni Eurowings merkezleri eklemeyi amaçlıyor. Viyana, Eurowings’in Almanya dışındaki ilk merkezi ve şirket, bu noktaları daha da arttırmayı planlıyor. Garnadt, “Avrupa’nın lider hava taşıyıcılarından biri olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

UZUN UÇUŞLAR DÜŞÜK MALİYETE

Eurowings’in uzun menzilli uçuşlarının gördüğü yüksek talebin de kanıtladığı üzere Eurowings uzun mesafe uçuşlar için başarılı düşük maliyet modelini kullanan Avrupa'nın ilk havayolu şirketi oldu. Bu uçuşlarda %90’ın üzerinde doluluk kaydediliyor. Önümüzdeki aylarda uçuş ağı sürekli genişlemeye devam edecek. Bangkok ve Phuket (Tayland) ve Puerto Plata ve Punta Cana (Dominik Cumhuriyeti) gibi mevcut uçuş noktalarının ardından Mauritius ile ABD'de Miami ve Boston noktaları da çok yakında uçuş ağına eklenecek. Eurowings’in uzun menzilli uçak filosu da uluslararası uçuş ağları ile birlikte büyüyecek: Mevcut 2 adet Airbus A330’da oluşan filo, yıl sonuna kadar aynı modelde 6 adet uçağa çıkacak. Garnadt, “Bu filo, aynı zamanda güvenilir bir şekilde geniş bir ağa hizmet etmemize imkan sağlayacak” dedi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule