MENÜ
İstanbul 16/24
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ESENBOĞA'YA 2 MİLYON TL
Türkiye'den
3 Mayıs 2015 Pazar 10:21

ESENBOĞA'YA 2 MİLYON TL

Ankara Ticaret Odası, yurtdışına doğrudan uçuşları artırmaya yönelik çalışmalarda kullanılması için Esenboğa Havalimanı'na 2 milyon lira bütçe ayırmaya karar verdi

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, yurtdışına doğrudan uçuşları artırmaya yönelik çalışmalarda kullanılması için Esenboğa Havalimanı'na 2 milyon lira bütçe ayırmaya karar verdiklerini bildirdi.

Bezci, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'nın ekonomisi büyüyen, sağlık, kongre ve fuar amacıyla daha çok turisti çeken marka bir şehir olması için çalıştıklarını ifade etti.

Ankara'dan 190 ülkeye ihracat yapıldığına dikkat çeken Bezci, "Ankaralıların başka bir ülkeye giderken aktarmalı yolculuk yapması hem vakit hem de nakit kaybına yol açıyor. Ankara'ya aktarmalı uçuş yakışmıyor. Esenboğa Havalimanı'na yurt dışına doğrudan uçuşları artırmaya yönelik çalışmalar için 2 milyon lira bütçe ayırmaya karar verdik" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule