MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERSİN İNANKUL’A ÖDÜL
Havacılık Haberleri
10 Haziran 2022 Cuma 11:30

ERSİN İNANKUL’A ÖDÜL

İGA Dijital Hizmetler ve Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Ersin İnankul, havayolu ve havaalanı ticari liderlerini bir araya getiren FTE EMEA, FTE Ancillary and FTE World Airport Retailing Summit'te ödüle layık görüldü

İGA Dijital Hizmetler ve Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Ersin İnankul 8 Haziran'da Dublin'de gerçekleşen, havayolu ve havaalanı ticari liderlerini bir araya getiren FTE EMEA, FTE Ancillary and FTE World Airport Retailing Summit'e katıldı.

Zirvede bir sunum yapan Ersin İnankul, küresel kâr amacı gütmeyen ve dünyanın en büyük uluslararası havayolu birliklerinden biri olan APEX FUTURE TRAVEL EXPERIENCE tarafından Outstanding Achievement ödülüne layık görüldü.

Ersin İnankul, zirvenin ardından “Havaalanı perakendeciliğinin geleceğe hazır hale getirilmesi konusunda en yeni uygulamaların ve fikirlerin paylaşıldığı bu değerli zirveye katılmış olmak ve ödüle layık görülmek hem kendi adıma hem de İstanbul Havalimanı olarak gurur verici. Tüm ekibe ve değerli katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule