MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ENGİN AKSÜT MECLİS YOLUNDA
Türkiye'den
19 Mart 2023 Pazar 12:44

ENGİN AKSÜT MECLİS YOLUNDA

Kaptan Pilot Engin Aksüt, aktif uçuculuğuna noktayı koyduktan sonra havacılık tecrübesini TBMM'ye taşımayı hedefledi

Avrupa'da ve Türkiye'de sürdürdüğü havayolu pilotluğuna noktayı koyduktan sonra 28 yıl boyunca edindiği tecrübelerini TBMM'ye taşımayı hedefleyen, aynı zamanda uzun dönem yazılarıyla Airkule'ye katkı sunan Engin Aksüt, CHP'den Milletvekili Aday Adayı oldu.

Engin Aksüt, milletvekilliği yolunda aldığı kararla, hedeflediği amacı şöyle özetledi:

Türkiyemiz ve Avrupa’da elde ettiğim 28 yıllık Havacılık sektörü tecrübesi ile Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında Türk Sivil Havacılığımıza, insan ve emeğine verdiğimiz önem, emniyet ve güvenlik olgularına ilişkin farkındalık ile kurumsal yönetim ilkeleri çerçevesinde katkı sunabilmek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili Aday Adayı olduğumu sizlere bildirmek isterim. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün "İstikbal Göklerdedir" vizyonu ışığında hep birlikte adaletle ve liyakatle çalışacak ve kazanacağız.

Airkule Ailesi olarak sevgili dostumuz Engin Aksüt'e kararının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor ve "Yolun açık olsun" diyoruz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Eyüp Turşucu
 29 Mart 2023 Çarşamba 09:37
Pilot olmasının yanısıra havacılık sektörünün sorunlarıyla yakından ilgilenen yazmaktan korkmayan değerli arkadaşımız Engin Aksüt’e çıktığı yolda başarılar dileriz. Günü geldiğinde katkıları çok daha dazla olacaktır
 Muzaffer Çetingüç
 21 Mart 2023 Salı 23:54
Sivil havacılığımızın yaşamsal önemde sorunlarını TBMM'de dile getirip çözümler üretmede liyakatle görev yapacağına yürekten inandığım Engin Kaptan'a başarılar diliyorum.
 Bahadır Altan
 20 Mart 2023 Pazartesi 10:42
Havacılıkla uzaktan yakından ilgisi olmayan cambazların iktidar yandaşlığından, şimdilerde muhalif siyasi partilerde kendilerine yer bulmaya çalıştığı bir ortamda Engin Kaptan'ın seçilecek bir yer ve sırada aday yapılması CHP'nin de liyakat sınavı olacaktır. Sivil Havacılığımıza parlamentodan katacağı çok şey olduğuna inanıyor ve başarılar diliyorum.
 Ferhan Aksüt
 19 Mart 2023 Pazar 14:12
Tebrik ediyorum yolun açık olsun
 İ.K
 19 Mart 2023 Pazar 13:29
Engin kaptan yolun açık olsun millet meclisinde senin gibi Türk havacılığını layıkıyle temsil edecek kişilere ihtiyaç var.
 Yoko Hanım
 19 Mart 2023 Pazar 13:04
Bilgisi, dik duruşu ve liyakati ile Havacılık Camiasını en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız Engin Aksüt hocamızı tebrik ediyor, hata ve liyakatsizliği asla kaldırmaması gereken Türk sivil havacılığımızda kendisi gibi liyakatli kişilerin görev bulmasını diliyoruz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule