
PETROL 121 DOLAR'IN ÜZERİNDE

KAZANIN NEDENİ EKONOMİK KRİZ Mİ

ZARAR 6.1 MİLYAR DOLAR

ERMAN HOCA ELEŞTİRİYOR

Madrid’teki uçak kazasında hayatını kaybedenlerden biri olan Türk yolcu Mustafa Erdil’in oğlu Günalp Erdil babasının akıbetini öğrenmek için İspanya’ya uçtu.
İzmir'den İstanbul'a gelen Günalp’e Atatürk Havalimanı’nda Airkule muhabiri eşlik etti.
Erdil, uçağa binene kadar babasıyla ilgili son bilgileri öğrenmek için cep telefonunu elinden düşürmedi. Acılı yolcu “"Babamın durumunu öğrenmeye gidiyorum" demekle yetindi.
Günalp, İspanya’da babasının teşhisi için DNA testi yaptırdı. Bu arada Mustafa Erdil'in iki gün önce oğlu Günalp'e nişan töreni yaptığı ve Ramazan Bayramı'ndan sonra da düğün yapmayı planladığı belirtildi.
Uçak kazasında ölenlerin cesetlerinin Madrid'deki fuar alanında bir hangara konulduğu, bazı cesetlerin yanması nedeniyle kimlik tespitinde zorlanıldığı, bu nedenle DNA testi yapılacağı öğrenildi. DNA testi için hastaneye tükürük örneği veren Günalp Erdil'in, havaalanı görüntülerinden, babasını uçağa binerken teşhis ettiği öğrenildi.
dj barmen digorlu 22 Mart 2009 Pazar 15:07
|
murat 22 Ağustos 2008 Cuma
|
teşekkürler 22 Ağustos 2008 Cuma
|
sabır 22 Ağustos 2008 Cuma
|
çok üzüldüm 22 Ağustos 2008 Cuma
|