MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES'TE BİR YENİLİK
Havacılık Haberleri
1 Haziran 2022 Çarşamba 11:08

EMIRATES'TE BİR YENİLİK

Emirates, “iyisiyle uçun” vaadini bir sonraki seviyeye taşımak için yeni yolcu ağırlama stratejisini başlattı

Emirates, ekiplerinin havada ve yer hizmetlerinde sunduğu yolcu deneyimini yeni zirvelere taşıyacak yolcu ağırlama odaklı yeni bir stratejiyi uygulamaya koyuyor.

Havayolunun çalışanlar, süreçler ve ürünler bakımından şimdiye kadar ki en büyük girişimlerinden biri olan bu yeni strateji, yolcularla birebir muhatap olan ön saflardaki tüm çalışanları ve destek veren departmanları hedef alıyor.

Emirates Operasyon Direktörü Adel Al Redha yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yeni yolcu ağırlama stratejimiz kapsamındaki eğitim programına Haziran ayında başlayacak ve program dahilinde sunacağımız bilgi tazeleme eğitimleri ile yolcu deneyimini istikrarlı bir hale getireceğiz.”

Emirates, sürekli olarak dünyanın en önde gelen yolcu ağırlama hizmetleri yönetimi okullarından biri olarak anılan Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) uzmanlarının desteğiyle, benzersiz DNA’sını yansıtan, havayolunun kendi ilkelerine dayalı yeni nesil yolcu ağırlama hizmetleri programını oluşturuyor. Programın temelinde sadelik, mükemmellik, inovasyon ve en önemlisi de tutku ilkeleri bulunuyor.

Programın amacı, tüm yolcu temas noktalarında istikrarlı hizmet sunmak ve ekiplere Emirates yolcularında olumlu duygular uyandıran, güzel anılar ve hisler bırakan, havayoluna özel bir deneyim sunacakları bir çerçeve sağlamaktır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule