MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES HANGİSİNİ TERCİH EDECEK
Havacılık Haberleri
9 Kasım 2023 Perşembe 09:05

EMIRATES HANGİSİNİ TERCİH EDECEK

Emirates, sipariş edeceği kargo uçakları için, Boeing ve Airbus arasında tercih yapmaya çalışıyor

Emirates, önümüzdeki on yılda mevcut kapasitesini ikiye katlamayı planlıyor. Bu plan çerçevesinde kargo filosunu da genişletecek olan havayolu şirketi, sipariş için Boeing ve Airbus arasında kararsız kaldı.

Bloomberg haberine göre, Emirates halen Boeing 777-8 kargo ve Airbus A350F uçaklarının artılarını ve eksilerini değerlendiriyor.   

Emirates'in Kıdemli Başkan Yardımcısı Nabil Sultan, Singapur'da katıldığı bir konferansta COVID-19 pandemisi sonrasında istikrarlı bir büyüme yakaladıklarını belirterek, "2027 yılına kadar, halihazırda sahip olduğumuz filo çeşitliliğinden farklı bir oluşuma ihtiyaç duyup duymadığımızı değerlendireceğiz" diye konuştu.  

Emirates filosundaki Boeing 777-300ER'lerin bir kısmının kargo uçaklarına dönüştürülmesiyle daha fazla kapasite artırımı sağlanacağı vurgulanıyor. 

Ch-aviation.com'a göre Emirates, şu anda 11 adetlik Boeing 777-200 filosuna beş yeni uçak daha ekleyecek. Emirates kargo bölümü, toplamda hem sipariş hem de mevcut filodan dönüşümle filoya 15 kargo uçağı eklemeyi planlıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule