MENÜ
İstanbul 21/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES'E ÜÇ ÖDÜL GELDİ
Havacılık Haberleri
10 Haziran 2024 Pazartesi 14:20

EMIRATES'E ÜÇ ÖDÜL GELDİ

Emirates, Uçak İçi Eğlence, Bağlantı ve Premium Ekonomi Sınıfı kategorilerinde 3 prestijli ödül kazandı

Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenen 2024 Pax International Magazine Awards töreninde Emirates, gökyüzündeki en iyi Wi-Fi bağlantısı ve uçak içi eğlence sistemi ice'ta sunduğu 6.500 kanaldaki zengin içerikleriyle “Orta Doğu'nun En İyi Uçak İçi Eğlence ve Bağlantısı” ödülüne layık görüldü. Havayolu ayrıca, yakın zaman önce açıklanan 2024 AirlineRatings.com Airline Excellence Awards’ta ise hem ‘En İyi Uçak İçi Eğlence’ hem de ‘En İyi Premium Ekonomi’ kategorilerinde zirvede yer aldı.

Emirates'in Ödüllü Uçak İçi Bağlantı Hizmeti

Uçak içi Wi-Fi alanında her zaman öncülük yapan Emirates, 1993 yılında bağlantı hizmeti sunmaya başlayan ilk havayollarından biri oldu. Havayolu, 2007 yılında ise uçak içi mobil telefon hizmeti başlatan ilk havayolu oldu. Emirates, bugüne kadar bağlantı hizmetleri için 300 milyon ABD dolarından fazla yatırım yaptı.

Emirates yolcuları, Emirates Skywards'a üye olduklarında her sınıfta ücretsiz bağlantı hizmetinden yararlanabiliyorlar. Tüm Skywards üyeleri, Business Class ve First Class'ta seyahat ederken ücretsiz internet kullanabiliyorlar. Silver, Gold ve Platinum üyeleri, Ekonomi ve Premium Ekonomi Sınıfı'nda da ücretsiz internet hizmeti alabiliyorlar. Blue statüsündeki üyeler ise Ekonomi ve Premium Ekonomi Sınıfı'nda ücretsiz mesajlaşma uygulamasına erişebiliyorlar.

Bu yıl hizmete girecek 50 yeni Airbus A350 ile Emirates, Inmarsat’ın GX Aviation tarafından sağlanan yeni yüksek hızlı uçak içi geniş bant hizmetini sunarak yolcularına daha iyi bir uçuş deneyimi yaşatacak. Airbus A350'ler, Inmarsat'ın dünyanın ilk ve tek global geniş bant ağına güç veren Global Xpress (GX) uydu ağından yararlanan ilk Emirates uçak modeli olacak. Bu hizmet sayesinde yolcular, Kuzey Kutbu üzerindeki uçuşlar da dahil olmak üzere kesintisiz global bağlantının keyfini çıkarabilecekler.

Emirates'in Ödüllü Uçak İçi Eğlence Sistemi6.500 kanallı dünya çapında bir eğlence kütüphanesi olan Emirates ice’ın içerikleri her ay düzenli olarak güncelleniyor. Yolcular ayrıca, uçuşlarından önce Emirates uygulamasından izleyecekleri film, dizi veya TV programlarına göz atıp kendi listelerini hazırlayabiliyorlar. Böylece uçağa bindikleri anda yapmış oldukları tercihlerin ice ile senkronize olması sayesinde yolcular, kesintisiz ve rahat bir seyahat deneyimini en iyi şekilde yaşıyorlar. Emirates yolcularının, ice üzerinden keyfini çıkarabilecekleri içerikler:

-2024 yılında Akademi Ödülü kazanan filmler de dahil olmak üzere 2.000'den fazla Hollywood filmi ve beğeni toplayan uluslararası filmler,

-HBO Max, Discovery+, BBC, Bloomberg Originals, Shahid ve Nisan ayında hizmete sunulan Paramount+ gibi önde gelen yayın platformları ve medya kuruluşlarından en güncel içeriklere sahip yüzlerce TV dizisi ve seri filmler,

-200'ün üzerinde belgesel film ve popüler TV belgeselleri,

-Emirlik filmlerinden oluşan özel bir koleksiyon da dahil olmak üzere 150'den fazla Arap filmi ve TV programı,

-13 dilde 300'den fazla Bollywood ve Güney Asya filmi ile TV programı,

-Avrupa, Afrika, Asya ve Latin Amerika'dan 600'ü aşkın uluslararası filmle 50'den fazla dilde global sinema filmi,

-İşitme engellilere erişim imkânı sunan altyazılı 300’ün üzerinde film ve görme engellilere erişim fırsatı veren sesli betimlemeli 140 film,

-3.500'den fazla albüm ve özenle seçilmiş çalma listelerinden oluşan bir müzik kütüphanesi,

-3 haber kanalı ve canlı spor yayını yapan iki kanal dahil olmak üzere toplam 5 canlı TV kanalı,

-Okul öncesi çocuklara yönelik düzinelerce program da dahil olmak üzere 250'den fazla özel çocuk ve aile kanalı,

-LinkedIn Learning ve Mindvalley gibi markaları içeren mutluluk, sağlık ve kişisel gelişim içerikleri,

-Dubai'yi öne çıkaran ve global düşünce liderlerine yer veren Emirates World dahil olmak üzere podcast'ler ve sesli kitaplar,

Emirates'in Ödüllü Premium Ekonomi Sınıfı

Birçok havayolunda Business Class'a rakip olan ve kısa zaman önce yolcuların hizmetine sunulan Emirates Premium Ekonomi, 19,5 inç genişliğindeki 40 inçlik aralıklara ve 8 inç eğilme özelliğine sahip deri koltukları ile yolcularına yepyeni bir deneyim yaşatıyor. Ayrıca, ekstra konfor için baldır ve ayak destekleri, 6 yönlü ayarlanabilir koltuk başlığı ve kolayca erişilebilen şarj noktaları, yan kokteyl masası ve sınıfının en büyüklerinden biri olan 13,3 inçlik bir TV ekranı gibi birçok ince dokunuş sunuyor.

Yolcular, geri dönüştürülmüş plastik şişelerden yapılan battaniyeler, geniş boyutlu bir yastık, hediye seyahat kitleri ile rahatlarken, ince cam bardaklarla sunulan hoş geldin içeceğiyle karşılanmanın keyfini çıkarıyorlar. Mevsim malzemeleri ve bölgesel esintilerle hazırlanan yemekler, cömert porsiyonlarla çin porseleni tabaklarda, keten peçeteye sarılı paslanmaz çelik çatal bıçak takımı ile birlikte sunuluyor.

Premium Economy Class şu anda Londra Heathrow, Sydney, Melbourne, Christchurch, Auckland, Singapur, Los Angeles, New York, Houston, San Francisco, Mumbai, Bengaluru, Tokyo Narita, Sao Paulo, Dubai ve 11 Haziran'dan itibaren Osaka’da olmak üzere toplamda 15 rotada hizmet veriyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule