MENÜ
İstanbul 18/23
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ELEBAŞI SURİYE'YE KAÇMIŞ
Türkiye'den
5 Temmuz 2016 Salı 09:07

ELEBAŞI SURİYE'YE KAÇMIŞ

Atatürk Havalimanı saldırısı sonrasında 1 numaralı şüphelinin Suriye’ye kaçtığı öne sürüldü

Atatürk Havalimanı'nda 45 kişinin ölümü ve 239 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan katliamda İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırıya ilişkin örgüt şeması oluşturdu.

1 numaralı şüphelinin saldırıdan sonra Suriye'ye kaçtığı belirtilen şemada, tüm örgüt üyeleri fotoğraf ve isimleriyle tek tek yer aldı. Havalimanı saldırısını gerçekleştiren 3 canlı bombanın alt kısımlarda yer aldığı şemada, önceki gün tutuklanan 13 kişinin ise en alt kısımda olduğu ve bazı isimlerin ise hala arandığı öğrenildi.

3’Ü EL KAİDE ÜYESİ

30 kişinin gözaltına alındığı ve 13'ünün tutuklandığı operasyonda dün, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına getirilen 11'i yabancı 17 kişi savcılık tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Gözaltında bulunan 6 Türk şüpheliden 3'ünün El-Kaide terör örgütüne üye olmak suçundan eski Devlet Güvenlik Mahkemesi'nde hüküm giyip hapis yattığı ortaya çıktı. Burcu PURTUL UÇAR / Hürriyet

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule