Londra-Mumbai seferini yaparken hasta yolcu nedeniyle önceki gün Diyarbakır Havalimanı'na acil iniş yapan ancak iniş sırasında meydana gelen teknik sorun nedeniyle 40 saattir mahsur kalan Virgin Atlantic uçağının, öğlen saatlerinde tekrar havalanması bekleniyor
Londra Heathrow Havalimanı'ndan 262 yolcu 16 kişilik mürettebatla, Hindistan'ın Mumbai kentine gitmek için havalanan Virgin Atlantic'e ait VS358 sefer sayılı Airbus A350 tipi uçak, bir hasta yolcu nedeniyle önceki akşam saat 18:30 sıralarında Diyarbakır Havalimanı'na acil iniş yapmıştı.
Yolculara, uçağın havalimanına inişi sırasında teknik bir aksaklık meydana geldiği ve uçağın kullanıma uygun olmadığı söylendi. Arızanın giderilmesi için yapılan girişimler sırasında 5 saat süreyle uçakta bekleyen yolcular, daha sonra terminale alındı.
Uçağın bugün öğlen saatlerinde tekrar havalanarak Bombay'a gideceği belirtildi.