MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DHMİ'DE DEVİR TESLİM
Havacılık Haberleri
17 Eylül 2024 Salı 08:32

DHMİ'DE DEVİR TESLİM

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü’ne atanan Enes Çakmak görevi Hüseyin Keskin’den devraldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt ve Personel Genel Müdürü Necmiye Leyla Akıncı devir teslim töreni öncesinde DHMİ’yi ziyaret ederek, Hüseyin Keskin ve Enes Çakmak’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

DHMİ Genel Müdürlük Mavi Salon’da düzenlenen devir teslim töreninde Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Fatih Çakmak, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cengiz Paşaoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Murat Gül, Daire Başkanları ve çok sayıda personel hazır bulundu.

Törende bir konuşma yapan Dr. Hüseyin Keskin, Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürlük görevine atanan Enes Çakmak’ı tebrik ederek “Bu kooperatif ruhla DHMİ’yi, Türk sivil havacılığını çok daha başarılı yerlere taşıyacağına inancım tamdır” dedi.

Görev süresi boyunca Çukurova Havalimanı, Rize-Artvin Havalimanı, Tokat Havalimanı, İstanbul Havalimanı 3. Pisti gibi birçok projeyi hayata geçirmiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Keskin, “Sadece havacılıkta değil havacılığa hizmet eden tüm birimlerimizin çalışmalarıyla çeşitli ödüllere layık görüldük, tüm mesai arkadaşlarımla birlikte kuruluşumuzu daha güzel bir noktaya getirdik” ifadelerini kullandı. Keskin, konuşmasının sonunda DHMİ’nin tüm çalışanlarına teşekkür ederek Enes Çakmak’a yeni görevinde başarılar diledi.

Yeni Genel Müdür Enes Çakmak ise yaptığı konuşmasında "5 yıldır birlikte çalışmalar gerçekleştirdiğimiz Hüseyin Keskin Beyefendi’ye bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Allah hepimize vatana, millete, devlete hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule