MENÜ
İstanbul 17/26
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DEMİR: SÜREKLİ MÜŞTERİ PEŞİNDEYİZ
Havacılık Haberleri
16 Eylül 2009 Çarşamba 13:09

DEMİR: SÜREKLİ MÜŞTERİ PEŞİNDEYİZ

THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü İsmail Demir, “Teknik bakımlarını yapmak üzere sürekli ve devamlı müşteri arıyoruz. Kısa süreli anlaşmalara çok sıcak bakmıyoruz” dedi.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. yönetimi Atatürk Havalimanı’nda görev yapan gazetecilerle iftar davetinde bir araya geldi. Teknik hangarda gerçekleşen davette Genel Müdür İsmail Demir, bir sohbet şeklinde gerçekleşen iftarda sorularımızı yanıtladı.

 

Hangarlar uçak dolu

Yaz döneminin THY Teknik A.Ş. için eğitim ve izinlerin yapıldığı bir dönem olduğunu belirten Demir, bakımlarla ilgili bilgi verdi.

Teknik hangarların uçaklarla dolu olduğunu söyleyen Demir, “THY’nin yakaladığı büyümenin yanı sıra diğer müşterileri de katarsak şu anda limitleri gerdik. Hangarda hiç boşluk olmaz mı? Olur ama, hani noktasal boşlukları doldurmak çok kolay değil. Sürekli ve devamlı müşterilerin olması önemli. Zaten müşteri profilimiz o yöne doğru kayıyor. İki uçağı olan şirket bakım için bize bu uçaklarını verdiği zaman, uzun süreli anlaşmaya yanaşmıyorsa biz de çok sıcak bakmıyoruz. Belki ilk sefer için  ayağı alışsın’ anlamında olabilir ama, genelde amacımız THY modeli ile kendisini bize toptan emanet edecek şirketleri üst sıralara almak. Uzun soluklu projeler bunu gerektirir” diye konuştu.

Kış sezonun yoğun geçmesini beklediklerini ifade eden Demir, bir miktar uçak bakımını Ankara’da geçtiğimiz aylarda açılan hangara kaydırabileceklerini söyledi. 

 

Senede 300 teknisyen alacağız 

İsmail Demir, teknisyenlerle ilgili bir projeleri olduğunu belirterek, “Arkadaşlarımızı ön eğitim programına tabi tutuyoruz. Şirkette işe başladıklarında daha çabuk adapte olsunlar diye. İŞKUR ile beraber yürüttüğümüz bir program bu. 6 aya yakın bir eğitime tabi tuttuktan sonra şirkete başlıyorlar. Bu yöntemle yılda 300 kadar teknisyeni sürekli olarak istihdam etmeyi düşünüyoruz. Çünkü önümüzdeki projeler bu civarda bir akışı gerekli kılıyor”dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ahmet tanrıkulu
 17 Eylül 2009 Perşembe 21:38
THY TEKNİK A.Ş NİN ATATÜRK HAVALİMANINA YAPILMASI BÜYÜK BİR HATA OLDU. THY TEKNİK İ YAPTIĞI BAŞARILI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM. LAKIN MEYDAN KAPASİTESİ COK YOĞUN OLDUĞUNDAN BAKIMA GELECEK UCAKLAR SLOT SIKINTISI YASADIGINDAN MALESEF GELECEK SIRKETLERDEN ICIN CAYDIRICI BIR FAKTOR OLMAKTADIR ATATURK.
 & MOTOR engineer &
 17 Eylül 2009 Perşembe 04:34
^Teknik bakımlarını yapmak üzere SÜREKLİ ve DEVAMLI müşteri arıyoruz.Bir genel müdür ve başlık olan söylemi...Çok üzüntü verici...
 & MOTOR ENGİNEER &
 17 Eylül 2009 Perşembe 04:30
Ticari literatüre ikinci altın katkı.Kısa şeyleri sevmiyoruz...
 & MOTOR ENGİNEER &
 17 Eylül 2009 Perşembe 04:27
Ticari literatüre altın değerinde bir katkı.UZUN VE SÜREKLİ...
 kazurat
 16 Eylül 2009 Çarşamba 13:52
Sen çalışanını sendika temsilcisi diye at, sonra da adam alacağız beyanatları ver. Bu kadar takiyye....
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule