
HELİKOPTER KAZASI: 1 ÖLÜ

ONUR AIR'İN ACI GÜNÜ

4 TÜRK ŞİRKETİ YARIŞACAK

KOMEDİ FİLMİ GİBİ SATIŞ

KAYI şirketler Grubu’na bağlı SKY Havayolları’nın filo genişletme çalışmaları çerçevesinde bünyesine dahil olan winglet li Boeing 737-800 tipi “Dalaman” isimli ve TC-SKS tescilli uçağı Antalya Havalimanı’na indi. SKY Airlines son yıllarda gerçekleştirdiği atılımlar ile lider yaklaşımlarından sıkça söz ettirirken, 16 uçaklık filosu ile sürdürdüğü operasyonlarına yeni bir uçak daha ekleyerek filosundaki uçak sayısını 17’ye yükseltti.
Kayıgroup CEOsu ve SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü, “Kayı Group olarak bütün şirketlerimizin operasyonları genişliyor. SKY Havayolları da kendi hedeflerine doğru büyüyerek ve emin adımlarla yürüyor. Aldığımız bu yeni uçakla SKY filosunu daha da güçlendirdik. Filomuza dahil olan uçağımızın koltuk kapasitesi 189 dur, kuyruğu gökkuşağının renklerindedir. SKY Airlines, Mayıs 2009- 2010 döneminde %70 artış göstererek 400.000 yolcu taşıdı. Böylelikle Antalya’da en çok yolcu taşıyan havayolu oldu ve birinci sıraya oturdu. Filomuzun bu yeni üyesi ağırlıklı olarak Almanya, Hollanda, Polonya, Belçika, İskandinav bölgesi, Portekiz, İngiltere ve Kazakistan uçuşlarında kullanılacak” dedi.
SKY, mevcut filosunda bulunan üç adet B737-800, iki adet B737-900ER, altı adet B737-400, üç adet A320 ve iki adet A321-231 uçağı ile 180.000 saat üzerinde uçarak 8.000.000 üzerinde yolcu taşıdı.
SKY Airlines, Türkiye’de ilk olarak Antalya Havalimanı sınırları içerisinde