MENÜ
İstanbul 21/29
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CREW GARDEN LOUNGE HİZMETTE
Havacılık Haberleri
16 Eylül 2014 Salı 16:14

CREW GARDEN LOUNGE HİZMETTE

Türk Hava Yolları, business class ve elite card sahibi yolcularına sunduğu ayrıcalıklı hizmeti kokpit ve kabin ekiplerine yönelik açtığı Crew Garden Lounge ile sürdürüyor. Uçucular bu salonda dinlenecek

Arka arkaya 4 yıl Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen Türk Hava Yolları, 5 yıldızlı havayolu olma yolunda emin adımlarla yürüyor. THY tüm dünyada ses getiren Atatürk Havalimanı’ndaki CIP Lounge’ın bir benzerini uçucu ekipler için de hizmete soktu. Uçuşa giden veya uçuştan gelen pilot ve hostesler artık Crew Garden Lounge’da dinlenebilecek.

DÜNYADA BU KADAR GÜZEL CREW LOUNGE YOK

Yeni lounge’in hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törende konuşan THY Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Asaf Bora, “Hem kokpit hem kabin ekibi için böyle bir bahçe hazırladık. Arkadaşlarımız uçuş aralarında, uçuş beklerken ya da nöbet tutarken veya meydan kapanır sis olur burada güzel vakit geçirsinler, dinlensinler, bir sonraki görevlerine daha zinde, daha konforlu bir yerde oturarak gitsinler diye böyle bir şey hazırladık. Bayağı uğraştık bu işi için zaman açısından. Projelerin hazırlanması vesaire. Biraz da biz THY olarak direndik çünkü bu işi Turkish DOCO’ya yaptırmak istedik. Benim onlarda keşfettiğim bir huyları var… Yemek yaparken de öyle yapıyorlar ya da başka bir şey, kendi önlerine konmayacak yemeği kimseye vermiyorlar. Kendi oturmak istemedikleri yere kimseyi oturtmak istemiyorlar. Bu çok güzel bir prensip. Atilla Bey’e özellikle çok teşekkür ediyorum. Atilla her şeyin iyisini yapıyor onun için müsterihim. Sonuçta çok güzel bir yer yaptık. Dünyada bu kadar güzel c veya business class lounge’ı olmayan bir dünya havayolu var. Crew Lounge’ı bu kadar güzel olan herhalde dünyanın ilki oluyoruz” dedi.

SİZLER EN İYİSİNE LAYIKSINIZ

Uçucu ekiplere övgü dolu sözlerle seslenen Bora, “Salonun bu kadar güzel olması ne ifade ediyor, sizler de iyi ekiplersiniz. Sizlere her şeyin iyisi layık. Gelin burada dinlenin ve keyfini çıkarın. Birkaç sene sonra da THY inşallah büyük havaalanına gidecek. Oraya da inşallah kısmet olur da Atilla Bey’ler bize güzel bir crew lounge yaparlar. Hepinize emniyetli uçuşlar dilerim” şeklinde konuştu.

İbrahim KÖKTENER-Süleyman ŞEN/Airkule.com

İşte Crew Garden Lounge'tan bir kaç kare...

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Eren
 18 Eylül 2014 Perşembe 09:37
Birkaç sene sonra terk edilecek bir yer olarak biraz fazla masraf olmamış mı.. Böylece taşınsa bari
 Hayırlısı
 17 Eylül 2014 Çarşamba 18:00
Darısı Pegasussun ekiplerine:)) salondan vaz geçtim, parayla havada beslenemiyoruz. Akın akın uçucular terk ediyor, şirket yöneticilerinin umrunda değil.
 Eda Güleç
 17 Eylül 2014 Çarşamba 12:29
Harika bir hizmet oldu. henüz gidemedim ama fotoğraflar bile çok heyecanlandırıyor beni. bi an önce gitmek gerek. teşekkürler thy. iyi ki varsın. :)
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule