MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ÇOCUKLARININ BİLET PARASINI ÖDEYECEK
Dünyadan
12 Haziran 2015 Cuma 07:24

ÇOCUKLARININ BİLET PARASINI ÖDEYECEK

Fransa Başbakanı Manuel Valls’in devlet jetine aldığı çocuklarıyla Şampiyonlar Ligi final maçını izlemeye gitmesi tartışmalara neden oldu

Fransa Başbakanı Manuel Valls, devlet jetini kullanarak iki oğluyla Berlin'de oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye gitmesi ile ilgili yaşanan tartışmaya son noktayı koydu. Valls, çocuklarının yol parasını ödeyeceğini açıkladı. Fransız halkının hassasiyetlerine dikkat ettiğine vurgu yapan Valls, tartışmalara son vermek için finale birlikte gittiği çocuklarının uçak masrafını ödeyeceğini duyurdu. Başbakan Valls, "İki çocuğumun masraflarının toplam tutarı 2 bin 500 Euro'yu üstlenmeye karar verdim. Fransa'nın polemiğe, ihtiyacı yok" ifadelerini kullandı.

Fransa'nın deniz aşırı toprağı La Reunion'a yaptığı ziyarette konuşan Valls, maça gitmesinin resmi bir ziyaret olduğunu söyledi. UEFA Başkanı Michel Platini ile Euro 2016 ve FİFA'nın geleceğini konuştuklarını belirtti. Konuyla ilgili yapılan bir ankette Fransızların yüzde 77'si Valls'ın maça gitmek için makam uçağını kullanmasını 'şoke olduk' ifadeleriyle değerlendirmişti. Ankete katılanların yüzde 90'ı da Valls'ın ziyaret tutarını geri ödemesi gerektiğini savunmuştu.

FERHAN KÖSEOĞLU - CİHAN 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Devlet Çiftliği
 12 Haziran 2015 Cuma 08:39
Darısı Türkiye'deki siyasilere. Belki biraz dikkat ederler!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule