MENÜ
İstanbul 21/26
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ÇİNLİLER HAVADA OTO SATACAK
Havacılık Haberleri
13 Mart 2013 Çarşamba 09:29

ÇİNLİLER HAVADA OTO SATACAK

Spring Airlines, yolcularına kozmetik, mücevher gibi ürünlerden sonra otomobil de satmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en büyük otomotiv pazarı haline gelen Çin'de, artık "havada, karada" otomobil satılıyor denilebilecek! Ülkenin en büyük özel havayolu şirketi olan Spring Airlines, yolcularına kozmetik, mücevher gibi ürünlerden sonra otomobil de satmaya hazırlanıyor.

 

Şirket sözcüsü Zhang Wu'An, uçakta satışına başlanacak otomobillerin Çin'de üretilen yerli markalar arasından seçileceğini, fiyatlarının da 16 bin dolardan başlayacağımı söyledi. Hangi marka ve model araçların satılacağına, görüşmelerin tamamlanmasından sonra karar vereceklerini kaydeden sözcü, satışların gelecek aydan itibaren başlayabileceğini de kaydetti.

 

Zhang, uçak içinde satışlara henüz birkaç yıl başladıklarını, otomobillerin de yolcular için cazip olabileceğini düşündüklerini kaydederek, "Şanghay'da otomobil satışları oldukça yüksek ve hala çok popüler" diye konuştu.

 

Milliyet

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule