MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CEO 'KABİN MEMURU' OLDU
Havacılık Haberleri
24 Ağustos 2023 Perşembe 12:14

CEO 'KABİN MEMURU' OLDU

Lufthansa CEO'su Jens Ritter, bir günlüğüne kabin memuru olarak çalıştı

Lufthansa Havayolları CEO'su Jens Ritter, Frankfurt'tan Riyad ve Bahreyn'e yapılan uçuşlarda "kabin memuru" kıyafetlerini giyerek hizmet verdi. 

Ritter, Lufthansa için yeni bir bakış açısı edinmek amacıyla böyle bir deneyime ihtiyaç duyduğunu belirterek “Uzun yıllardır Lufthansa Grubu için çalışıyorum. Ancak kabin ekibinin bir parçası olarak çalışma fırsatım olmadı” dedi. 

Jens Ritter, 2000 yılından bu yana Lufthansa'da ticari pilot olarak çalışıyordu, 2014 yılında Germanwings'te Airbus A320'de kaptan pilot olarak görev yapmıştı.  

Ritter, eskiden pilot olduğu için mesleğin zorluklarını bildiğini belirterek "Gece uçuşu yapmanın getirdiği zorlukları bilirim. Biyolojik saat size uyumanızı söylediğinde görevde olmak, dikkatli ve çekici olmak, tamamen farklı bir şeydi" diye konuştu.

Jens Ritter, Riyad'a giderken business class kabininde, Frankfurt Havalimanı'na dönüş uçuşunda ise  ekonomi kabininde çalıştıktan sonra yaşadığı deneyimle ilgili gözlemini şöyle aktardı:

“Özellikle bir şeyler planlandığı gibi gitmezse, organize edilecek ne kadar çok şey olduğunu görerek hayrete düştüm. Örneğin menü kartlarında sunulan yemek çeşitlerinin hepsi uçağa yüklenmemişti. Herkesin sahip olduğu farklı enerjiyle baş etmek için konukların isteklerini ayrı ayrı ele almak çok ilginçti. Uçakta neler yaşandığını gerçekten hissedersek, ofiste de doğru kararlar alabiliriz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule