MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BU MÜDAHELEYE 100 BİN DOLAR TAZMİNAT TALEBİ
Dünyadan
14 Ağustos 2016 Pazar 15:57

BU MÜDAHELEYE 100 BİN DOLAR TAZMİNAT TALEBİ

Havalimanında güvenlik kontrolünden geçerken sinyal veren yolcu aranmamak için direndi.Polis yolcuyu etkisiz hale getirdi.Polisin müdahalesini sert bulan aile 100 bin dolar tazminat istiyor.

Bazı rahatsızlıkları bulunan ve kanser hastası olduğu ifade edilen Hannah Cohen (19) annesiyle birlikte tedavi için uçağının kalkacağı  ABD'nin Tennessee eyaletindeki Memphis Havalimanı'na geldi.

Cohen,güvenlik noktasından geçerken birkaç kez sinyal verince havalimanı güvenliği genç kızı özel bir kabinde aramak istedi. Cohen'in  endişelenerek  güvenlikten uzaklaşması üzerine  şüphelenen havalimanı güvenlik görevlileri, genç kızı kabine doğru götürmeye çalıştı.

100 BİN DOLAR TAZMİNAT TALEBİ

Kızın karşı koyması üzerine sertleşen güvenlikçiler Cohen'i  etkisiz hale getirdi.Havalimanı güvenliğine karşı koymaktan geceyi de nezarette geçiren 19 yaşındaki Cohen, ertesi gün hakim karşısına çıkarıldı.Burada durumu anlatan aileyi haklı bulan mahkeme heyeti genç kızın serbest bırakılmasına hükmetti.

Geçen yıl  yaşanan bu olayın ardından aile daha sonra havalimanı güvenlikçileri hakkında karşı dava açarak hem cezalandırılmalarını hem de 100 bin dolar tazminat ödenmesini istedi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Meral
 14 Ağustos 2016 Pazar 18:17
Bu olay 1,5 ay önce oldu
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule