MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BİR 'KAHVE' DAVASI DAHA
Dünyadan
25 Ekim 2023 Çarşamba 12:37

BİR 'KAHVE' DAVASI DAHA

ABD'de bir American Airlines yolcusu, ikram sırasında kabin memurunun üzerine kahve dökerek yaralanmasına yol açtığı gerekçesiyle havayolu şirketine dava açtı

New York Post'ta yer alan bir habere göre olay, 9 Ekim günü Vietnam'dan New York'a giden American Airlines uçağında meydana geldi. İkram servisi sırasında kabin memuru, George Latorre adlı yolcunun üzerine kazayla sıcak kahve döktü.

Kazadan sonra sol kolunda ağır ve kalıcı yaralanmalar olduğunu, kolundaki dövmenin de bozulduğunu belirten George Latorre, personelin dikkatsiz, umursamaz tavırlarla servis yaptığını iddia ederek "Kazadan sonra business class'a geçmeyi teklif ettim ancak reddedildi. Gittiğim doktor, kolumdaki yaralanmanın, bir cerrahın konsültasyonunu gerektirecek kadar 'ciddi' olduğunu söyledi. Acı ve ıstırap dolu günler geçirdim, davacıyım" diye konuştu.

American Airlines yetkilileri ise sürmekte olan dava için yorum yapmayacaklarını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde benzer bir olay Lufthansa uçuşunda yaşanmış ve havayolunun, ikram servisi sırasında sıcak kahveden haşlanan gence 500 dolar teklif ettiği öne sürülmüştü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule