MENÜ
İstanbul 23/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BERKANT KOLCU'YA ÖDÜL GELDİ
Havacılık Haberleri
7 Haziran 2024 Cuma 12:38

BERKANT KOLCU'YA ÖDÜL GELDİ

Türk Hava Yolları’nın Hukuk ve Uyum Başkanı Berkant Kolcu, “The Legal 500 GC Powerlist: Türkiye” listesinde bir kez daha yer aldı

Türk Hava Yolları Hukuk ve Uyum Başkanı Berkant Kolcu, Türkiye’nin en etkili ve başarılı hukuk müşavirlerinin belirlendiği “The Legal 500 GC Powerlist: Türkiye” listesinde yeniden yer aldı. GC Powerlist'te Türkiye'nin en etkili hukuk yöneticilerinden biri olarak gösterilen Berkant Kolcu’ya ödülü Mandarin Oriental Bosphorus Otel'de düzenlenen resepsiyonda takdim edildi.

Legal 500 GC Powerlist, 30 yılı aşkın bir süredir her yıl güncellenen kapsamlı bir araştırma programı aracılığıyla Türkiye dahil 150'den fazla ülkede en etkili ve yenilikçi hukuk müşavirlerini ve kurum içi avukatları belirliyor. Bu ödül, bayrak taşıyıcının bünyesindeki hukuk ekibinin alanındaki liderliğini, uzmanlığını ve adanmışlığını vurguluyor. Ayrıca Berkant Kolcu'nun bu kazanımı, Türk Hava Yolları'nın küresel uyum ve başarısına önemli ölçüde katkıda bulunarak, derin hukuki uzmanlığını, stratejik zekasını ve liderliğini ön plana çıkarıyor.

Ödüle ilişkin değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları Hukuk ve Uyum Başkanı Berkant Kolcu, "Türk Hava Yolları'ndaki tüm Hukuk ve Uyum ekibimizin sıkı çalışmasının ve özverisinin bir kanıtı olan bu ödüle layık görülmekten onur duyuyorum. Bu ödülü ekibim adına alıyor ve etik değerlere bağlı, çözüm odaklı yaklaşımlarımızla Ortaklığımıza en iyi hukuk hizmetini sunma hedefimize de kararlılıkla ilerleyeceğiz’ dedi.

Bu ödül, yalnızca bireysel mükemmelliği takdir etmekle kalmıyor, aynı zamanda Türk Hava Yolları operasyonlarının her alanında en yüksek hukuki ve etik davranış standartlarını gözetme konusundaki kararlılığının da altını çiziyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule