MENÜ
İstanbul 9/12
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BAKAN THY PİLOTUNA NEDEN TEŞEKKÜR ETTİ
Havacılık Haberleri
20 Şubat 2015 Cuma 13:50

BAKAN THY PİLOTUNA NEDEN TEŞEKKÜR ETTİ

Kar yağışı nedeniyle Ürdün'ün başkenti Amman'da uçak içerisinde 5.5 saat beklemek zorunda kalan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul’a 7 saat gecikmeli olarak gelebildi

5.5 SAAT BEKLEDİK

Türk Hava Yolları'nın TK-815 sefer sayılı uçağıyla bu sabah saat 06.00'da İstanbul'a gelmesi beklenen Avcı'nın uçağı, kar yağışı nedeniyle Amman'dan zamanında kalkış yapamayınca uçak gecikmeli olarak saat 12.08'de İstanbul'a inebildi.

KAPTANA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Atatürk Havalimanı'ndan gazetecilere açıklama yapan Bakan Avcı, Amman'da pek rastlanmayan durum yaşandığını, şehir içi ve şehir dışında ciddi kar yağışı ve buzlanma olduğunu belirterek, "Bizim uçağımız da pist kapalı olduğu için uzun süre beklemek zorunda kaldı. Gerek Ürdünlü yetkililerin çabaları, gerekse THY'nin organizasyon kabiliyeti sayesinde uçtuk ve geldik. Bu vesileyle Ürdünlü yetkililere teşekkür ediyorum. Bizim uçak için pisti temizlediler. O sayede uçuş yapıldı. THY personeline de teşekkür ediyorum. Hem kaptanlarımıza hem de görevli arkadaşlarımıza. 5.5 saat az bir süre değil. Normal yolcu psikolojisini zorlayan bir süre. Çok güzel idare ettiler" diye konuştu.

Airkule.com

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule