AYJET Uçuş Okulu, 123. dönem pilot adaylarını mezun etti. Yeni mezun pilotlar, yapılan törenle brövelerini taktı
AYJET Uçuş Okulu, 123. dönem mezuniyet törenini, mezun pilotlar ve ailelerinin katılımıyla Hezarfen Havaalanı’nda coşku dolu bir atmosferde gerçekleştirdi.
Havayollarında pilot olma hayaliyle AYJET’te eğitimlerine başlayan 14 genç pilot adayı, yoğun ve zorlu geçen süreci başarıyla tamamlayarak gökyüzüne ilk adımlarını atmanın haklı gururunu yaşadı.
Törene AYJET Uçuş Okulu adına, Okul Müdürü Uçak Yüksek Mühendisi Naci Uçar ve dönem birincisi Dilara Veyisoğlu konuşmalarıyla duygusal ve ilham verici anlar kattı.
AYJET mezunları, yalnızca eğitimlerini başarıyla tamamlamakla kalmayıp, görev aldıkları havayollarında sergiledikleri üstün performans ve profesyonellikleriyle sektörde saygı ve güven kazanmaya devam ediyor.
AYJET Ailesi, yeni mezun ettiği pilotlarla hızla büyüyen Türk Sivil Havacılığına katkı sağlıyor.
Törende mezun pilotlara diplomaları ve bröveleri takdim edilirken, dönem birincisi Dilara Veyisoğlu özel armağanı sunuldu. Anı fotoğraflarının ardından, Hezarfen Havaalanı’nda düzenlenen ikramla kutlama sona erdi.
Genç mezun pilotlarımıza pilotluk kariyerlerinde başarılar ve emniyetli uçuşlar dileriz.