MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AYJET’İN YENİ MEZUNLARI
Havacılık Haberleri
3 Haziran 2024 Pazartesi 12:35

AYJET’İN YENİ MEZUNLARI

Türkiye’nin lider uçuş okulu Ayjet’in 118. Dönem Mezuniyet Töreni yapıldı

Türkiye’nin lider uçuş okulu Ayjet’in 118.dönem mezuniyet töreni, mezun pilotlar ve ailelerinin katılımıyla Hezarfen Havaalanı’nda yapıldı.

Hava yollarında pilot olmak hedefiyle AYJET Uçuş Okulunda uçuş eğitimine başlayan 13 genç pilot adayı, yoğun ve yorucu bir eğitimi başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşadılar.

Törende, AYJET Okul Müdürü Naci Uçar ve 118. dönem birincisi Burak Şenkal birer konuşma yaptı.

Ayjet Okul Müdürü Naci Uçar konuşmasına, aynı gün 113. yılını kutlayan Türk Hava Kuvvetleri’ne bugüne kadar hizmet etmiş havacıları ve hava şehitlerimizi anarak başladı.

Bugüne kadar AYJET Uçuş Okulu’nun yetiştirdiği 1779 mezun pilotun 1661’i halen kokpitteki yerlerini alarak ve havayollarında uçmaya devam ediyor.

Ayjet yöneticileri, eğitim verdikleri pilotların, sayısal başarısından çok, uçtukları havayolu şirketlerinde ‘gösterdikleri performansla takdir ve beğeni toplamalarını’ önemsiyorlar.

AYJET Ailesi, yeni mezun ettiği pilotlarla büyümeye ve hızla büyüyen Türk Sivil Havacılığına yetiştirdiği pilotlarıyla katkı sağlamaya devam ediyor.

Hezarfen Havaalanı’nda mezun pilotlara diplomalarının verilmesi, brövelerinin takılması, 118. dönem birincisi Burak Şenkal’a armağanının takdim edilmesi ve ikram sonrasında tören tamamlandı.

Genç mezun pilotlara pilotluk kariyerlerinde başarılar ve emniyetli uçuşlar dileriz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule