MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AYJET'İN HAKLI GURURU
Havacılık Haberleri
25 Ocak 2024 Perşembe 19:01

AYJET'İN HAKLI GURURU

AYJET Uçuş Okulu ve Ruanda Savunma Bakanlığı arasında gerçekleştirilen “Hava Kuvvetleri Personeli Pilotaj Eğitimi” işbirliği anlaşması kapsamında eğitimlerini tamamlayan Ruanda askerleri mezun oluyor

Türkiye'nin pilot eğitiminde öncü kuruluşu AYJET Uçuş Okulu, Ruanda Savunma Bakanlığı ile yaptığı anlaşma gereği 20 Ruanda askeri personelini pilot olarak mezun etmenin gururunu yaşıyor.

AYJET ile Ruanda Savunma Bakanlığı arasında gerçekleştirilen “Hava Kuvvetleri Personeli Pilotaj Eğitimi” işbirliği kapsamında eğitimlerini AYJET’te başarı ile tamamlayan 20 Ruanda askeri personelinin mezuniyet töreni Cumartesi günü Hezarfen Havaalanında gerçekleştirilecek.

AYJET'ten yapılan açıklamada "Bu tören, aynı heyecan ve coşkuyla gerçekleştirdiğimiz tüm mezuniyet törenlerimizden biraz daha fazla bizleri heyecanlandırmakta ve onurlandırmaktadır. Yaklaşık 2 yıl önce okulumuzda eğitime başlayan Ruanda Savunma Bakanlığına bağlı Hava Kuvvetlerinin 20 genç pilotunu hem ülkelerine hem de gökyüzüne uğurlamanın haklı gururunu yaşıyoruz" denildi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule