MENÜ
İstanbul 23/29
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ATLANTİK'TE ADADA MAHSUR KALDI
Havacılık Haberleri
10 Temmuz 2025 Perşembe 22:38

ATLANTİK'TE ADADA MAHSUR KALDI

Motor arızası nedeniyle Atlantik Okyanusunda bir adaya inen Delta Havayolları uçağının yolcuları mahsur kaldı

Delta Havayolları'na ait Airbus A330 tipi bir uçak, motor arızası nedeniyle Atlantik Okyanusu'nun ortasında yer alan Azor Adaları'ndaki Terceira adasına acil iniş yaptı. Madrid'den New York'a gitmekte olan 282 yolcu ve 13 mürettebat bulunuyordu.

Acil İniş ve Gece Konaklaması

Uçak, motor arızası sinyali üzerine Lajes Havalimanı'na yönlendirildi. Yolcular uçaktan indirildi ve adadaki otellere yerleştirildi. Delta, yolculara yemek sağladı ve ertesi gün yeni bir uçakla seyahatlerine devam etmelerini sağladı.

Delta'dan Açıklama

Delta yetkilileri, uçuşun güvenli şekilde tamamlandığını belirterek yaşanan gecikme ve aksaklık için müşterilerinden özür diledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule