MENÜ
İstanbul 18/26
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ATATÜRK HAVALİMANI KÜÇÜLECEK
Havacılık Haberleri
9 Kasım 2012 Cuma 14:48

ATATÜRK HAVALİMANI KÜÇÜLECEK

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’dan açıklama: 3 havalimanından sonra Atatürk Havalimanı küçülecek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a 3'ncü havalimanının yapılmasının ardından Atatürk Havalimanı'nın kapatılacağı yönündeki haberlerle ilgili, ''Havalimanı yapıldıktan sonra Atatürk Havalimanı da daha küçük ölçekli olarak hizmete devam edecek'' dedi.

 

‘BİZ NE YAPACAĞIMIZI BİLİRİZ’

Ilgaz Dağı Tüneli Temel Atma Töreni'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, İstanbul'a yapılacak 3'ncü havalimanının ardından Atatürk Havalimanı'nın kapatılacağı ile ilgili haberlerle ilgili, ''Biz duyumlara göre iş yapmayız. Biz ne yapacağımızı biliriz. Çok büyük kapasiteli, yeni bir havalimanı yapacağız. Havalimanı yapıldıktan sonra Atatürk Havalimanı da daha küçük ölçekli olarak hizmete devam edecek'' dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule