MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ARJANTİN’DE BÜYÜK GREV HAZIRLIĞI
Dünyadan
28 Mart 2023 Salı 06:56

ARJANTİN’DE BÜYÜK GREV HAZIRLIĞI

Arjantin’de havacılık çalışanlarının sendikalarının bağlı olduğu ATE-ANAC Ulusal Koordinasyonu, Paskalya Bayramını da kapsayacak şekilde büyük greve hazırlanıyor

Arjantin’de havacılık çalışanlarının sendikalarının bağlı olduğu ATE-ANAC Ulusal Koordinasyonu, Paskalya tatilinde faaliyetlerin durdurulmasını görüşmek üzere genel kurul topladı.

ATE-ANAC Ulusal Koordinasyonu, Paskalya tatilinin öncesinden başlayarak tüm havalimanlarında grev kararıyla ilgili değerlendirmelerin yapıldığını, bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Hristiyanlığın dini bayramlarından biri olan Paskalya Bayramı, bu yıl 9 Nisan, Pazar gününe denk geliyor. 6 Nisan’dan başlayıp 9 Nisan Paskalya Bayramı’nı da kapsayacak 4 günlük bir grevin, yılın en yoğun turizm döneminde 54 havalimanında operasyonun durdurulmasıyla, tüm havacılık sektörünü etkileyeceği bekleniyor.

ATE-ANAC Ulusal Koordinasyonu, yaptığı basın açıklamasında, 5 Nisan Çarşamba günü grev kararıyla ilgili ‘hükümete bildirim’ yapılmasının kararlaştırıldığını duyurdu.

Öte yandan Arjantin’deki havayolu şirketleri birliğinin direktörü Felipe Baravelle, "Sorunun Paskalya'dan önce çözülmesini ve ticari operasyonları doğrudan etkilememesini umuyoruz, çünkü çok sayıda insan bu tatil dönemi için plan yaptı” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule