MENÜ
İstanbul 21/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANTALYA'YA VİA
Havacılık Haberleri
1 Temmuz 2008 Salı 09:59

ANTALYA'YA VİA

Antalya Havalimanı’na 4.2 milyon dolara ’via’ açtılar

Yüzde 100 yerli sermayeyle kurulan ve İbrahim Çeçen’in sahibi olduğu IC Yatırım Holding, "değişim başlıyor" sloganıyla, yiyecek ve içecek sektöründe "via" markasıyla yeni bir dönem başlattı.

Antalya Havalimanı’nın işletme hakkını 2007 yılı eylül ayında Alman Fraport’la kurdukları konsorsiyumla 17 yıllığına devralan IC Yatırım Holding, "via" markasının ilk şubesini burada açtı.

Hedefleri büyük

4.2 milyon dolar yatırımla, havalimanının dış hatlar, iç hatlar, CIP ve VIP terminallerinde toplam 2 bin 250 metrekare alanında kurulan "via", hizmete girdi. 33 gün içinde tamamlanan tesislerin açılışında konuşan IC Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Çeçen, "via" markasının Starbucks ve Gloria Jean’s gibi dünya markası haline gelmesini sağlayacaklarını bildirdi. Antalya Havalimanı’na gelen turistlerin büyük bir bölümünün fiyatlardan yakındığını anlatan Çeçen, şunları söyledi:

"Ürün fiyatlarıyla ilgili oluşan pahalı imajını, yüzde 30 indirim yaparak giderdik. Faaliyete başladığımız 3 Mayıs’tan itibaren hizmet kalitemiz ve fiyat seçeneklerimizle müşterilerimizden olumlu tepkiler alıyoruz. "via" markasının Türkiye’de birçok bölgede hizmete girmesi için çalışmalara başladık. Türki cumhuriyetlere de bu markayla hizmet vermek için projeler geliştiriyoruz."

Holding bünyesindeki İçtur Yiyecek ve İçecek Hizmetleri A.Ş.’nin alt kuruluşu olan "via" markasının yüksek kaliteli ürünlerle hizmet vereceğini anlatan Genel Müdür Hüseyin Dönmez, "2007 yılında 8.2 milyon dış hatlar yolcusunun geçiş yaptığı Antalya Havalimanı’nda, Türkiye’nin prestijini artıracak çok önemli bir tesis kurduğumuza inanıyoruz" dedi.


Arda AKIN/Hürriyet

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule