MENÜ
İstanbul 23/30
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANTALYA HATTINDA THY'YE RUS RAKİP
Havacılık Haberleri
14 Temmuz 2013 Pazar 10:09

ANTALYA HATTINDA THY'YE RUS RAKİP

Moskova'dan İstanbul ve Antalya'ya tarifeli sefer düzenleyen havayolu şirketlerine bir yenisi eklendi.

Rus havayolu şirketi Transaero, 1 Ağustos'tan itibaren Moskova-İstanbul ve Moskova-Antalya hatlarında tarifeli sefer düzenlemeye başlıyor.

Transaero'nun Genel Müdür Yardımcısı Dmitriy Stolyarov, Antalya uçuşlarına 1 Ağustos'tan itibaren başlamaya hazır olduklarını söyledi. Rusya'nın Sesi'ne konuşan Stolyarov, Antalya-Moskova arasındaki tarifeli uçuşlara 1 Ağustos itibarıyla başlayabileceklerini kaydederken İstanbul'a yapılacak seferlerin ise gerekli prosedürlerin tamamlanmasının daha uzun sürecek olması nedeniyle daha geç yapılabileceğini belirtti.

Stolyarov, şu anda Türkiye'ye yaptıkları tüm seferlerde yıllık 1 milyon yolcu taşıdıklarına dikkat çekerek iki yeni hatta yapılacak tarifeli seferlerle yılda yaklaşık 100-150 bin yolcu daha taşımayı hedeflediklerini açıkladı. "Pazar büyük, herkese iş var" diyen Transaero Genel Müdür Yardımcısı, rekabetin hem yolcular hem de şirketler açısından iyi olduğunu vurguladı.

Milliyet

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule