MENÜ
İstanbul 15/24
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANNE OĞUL UÇTULAR
Havacılık Haberleri
11 Mayıs 2025 Pazar 11:39

ANNE OĞUL UÇTULAR

Alaska Airlines'ta Boeing 737 pilotu anne ve oğul, ilk kez bir uçuşu birlikte yapmanın mutluluğunu yaşadı

ABD Seattle merkezli havayolu şirketi Alaska Airlines’ta bir ‘ilk’ gerçekleşti.

Havayolunda görevli pilot anne ve oğlu, Seattle'dan Hawai Kahului’ye yapılan seferde ilk kez kokpitte bir araya geldi.

Havacı bir aileden gelen ve Boeing 737 pilotu oğlu Jeff Miles ile uçan Kaptan Pilot Michelle Miles’ın, 30 yıl önce de kendi babasıyla birlikte uçtuğu ortaya çıktı.

Alaska Airlines tarihinde önemli bir kayıt sayılan anne ve oğlun birlikte uçuşunun, 30 yıl önceki baba-kız uçuşunun bir devamı niteliğinde olması için organize edildiği belirtildi. Havayolu şirketinde 37 yıldır görev yapan anne Michelle Miles’ın önümüzdeki sonbaharda emekliye ayrılacağı ifade edildi.

Oğluyla yaptığı uçuşun ardından konuşan Michelle Miles, "Yıllar önce babamın yanında first officer olarak uçmak kariyerimin en önemli anlarından biriydi. Şimdi aynı mutluluğu oğlumla birlikte yaşadım" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule