MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AIRBUS’TAN AVUSTRALYA’YA H175
Havacılık Haberleri
8 Ekim 2024 Salı 11:31

AIRBUS’TAN AVUSTRALYA’YA H175

Airbus, Avustralya’da enerji nakil, arama kurtarma ve tıbbi tahliye operasyonlarında kullanılmak üzere H175 tipi helikopter sattı

Airbus, Avustralya’da enerji nakil, arama kurtarma ve tıbbi tahliye operasyonları alanlarında hizmet veren PHI Aviation şirketine iki adet H175 tipi helikopter sattı.

75 yıllık şirket olan PHI Aviation’un, Avustralya’nın Broome, Darwin ve Exmouth kentinde üsleri bulunuyor. H175 helikopterleri Broome'da konuşlandırılacak olan şirketin, önümüzdeki aylarda filosuna yeni H175 tipi helikopterler katması bekleniyor.

PHI Aviation Asya Pasifik Operasyon Sorumlusu Cory Latiolais, "Son teknoloji helikopterler, Avustralya'daki büyüyen filomuza önemli bir katkı sağlıyor. Sürdürülebilir inovasyona olan bağlılığımızı güçlendirirken operasyonel yeteneklerimizi de yükseltiyor ve müşterilerimize dünya standartlarında hizmet sunuyoruz” dedi.

Airbus Helicopters Avustralya ve Yeni Zelanda Genel Müdürü Christian Venzal ise “Uzun vadeli müşterimiz PHI Aviation'ı mevcut Avustralya filosu için H175 helikopterlerinin teslimatıyla desteklemekten mutluluk duyuyoruz. H175, zorlu Batı Avustralya ortamında yüksek performansı, özellikle arama ve kurtarma operasyonlarına ve deniz transferlerine odaklanmaları nedeniyle PHI Aviation filosu için mükemmel bir katkı sağlayacak” diye konuştu.

PHI Aviation, enerji sağlayıcıları, hastaneler ve hava tıbbi kuruluşları ile dünya çapındaki hükümetleri desteklemeye odaklanarak, güvenli ve güvenilir helikopter taşımacılığı sağlıyor.

H175 helikopteri, üstün performans, yük kapasitesi ve uzun menzil özellikleriyle Batı Avustralya'nın uçsuz bucaksız mesafelerinde ideal bir helikopter. Sınıfının en düşük titreşim ve ses özellikleriyle, gelişmiş Helionix güvenlik sistemleri barındıran H175, hem yolcular hem de hizmet verdiği topluluklar için olağanüstü konfor ve güvenlik sağlıyor.

H175 helikopterler, arama ve kurtarma görevleri için vinçlerle yeniden yapılandırılabiliyor veya açık deniz petrol platformlarından acil tahliyeler için tıbbi bir iç mekanla donatılabiliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule