MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ABD UFO MU DÜŞÜRDÜ
Dünyadan
13 Şubat 2023 Pazartesi 13:54

ABD UFO MU DÜŞÜRDÜ

ABD savaş uçakları tarafından cuma, cumartesi ve pazar günleri Alaska, Kanada ve Michigan üzerinde üç tanımlanamayan uçan cismin füzelerle düşürülmesi dünya gündemine oturdu

ABD savaş uçaklarının cuma, cumartesi ve pazar günleri Alaska, Kanada ve Michigan üzerinde füzelerle düşürdüğü 3 tanımlanamayan uçan cisme (UFO), ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) ve istihbarat yetkilileri anlam vermeye çalışıyor.

Dün ABD'nin hassas bir tesisinin yakınında uçtuktan sonra Kanada sınırına yakın Huron Gölü üzerinde Başkan Joe Biden'ın emriyle bir F-16 tarafından düşürülen en son tanımlanamayan uçan cismin sekizgen şeklinde olduğu belirtildi. 9 gün önce vurulup düşürülen balonun kendisine ait olduğunu 'sivil amaçlı' olduğu itirazıyla Çin kabul etmişti. Cuma, cumartesi ve pazar günü vurulan son 3 cismin enkazlarına ulaşılmaya çalışılırken, bunların ne olduğu, kimin tarafından gönderildiği ve daha fazlasının olup olmadığı şimdilik meçhul. Doğrudan sorulduğunda, üst düzey bir askeri yetkili, kökenlerinin dünya dışı olabileceği ihtimalini göz ardı etmediğini söyledi.

ABD ile Kanada'nın Kuzey Amerika Havacılık Savunma Komutanlığı'nın (NORAD) başındaki General Glen VanHerck, gazetecilerin bununla ilgili soruları üzerine "Bunu çözmeyi istihbarat ve karşı istihbarat topluluklarına bırakıyorum" dedi. VanHerck, uzaylıların işi olup olamayacağı sorusunu "Hiçbir ihtimali dışlamıyorum" diye yanıtlayarak ekledi:

"Bu noktada, Kuzey Amerika'ya yaklaşan bilinmeyen veya potansiyel her tehdidi tespit etme çabasıyla değerlendirmeye devam ediyoruz."

Kaynak: Sputnik

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule