MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
67 UÇAĞI YENİLENİYOR
Havacılık Haberleri
24 Eylül 2024 Salı 15:20

67 UÇAĞI YENİLENİYOR

Air India filosunda 67 uçak kabini yenilenecek

Tata Group tarafından 2022 yılı sonlarında satın alınan Air India, havayolunun yeniden markalaşmasının bir parçası olarak "67 uçakta yenileme" programı başlattı

Programda 27 adet A320neo ve 40 adet Boeing geniş gövdeli uçak, üç kabinli bir konfigürasyonla donatılarak, koltuk, halı ve döşemeleri yenilenecek.

Ayda üç ila dört uçağın yenileme işleminin tamamlanması hedeflendi. Böylece dar gövdeli uçak filosunun tamamının 2025 yılı ortasına kadar yenilenmesi planlanıyor. 

Air India Genel Müdürü Campbell Wilson, "Dar gövdeli filonun iç kısmının yenilenmesinin başlaması, müşterilerimizin uçuş deneyimini geliştirme yolculuğumuzda önemli bir adımdır. Zamanla, tüm eski geniş gövdeli uçaklar da yenilenecektir. Air India'nın fiziksel ürününün bu kapsamlı yükseltmesi, Air India'nın dünya standartlarında bir havayoluna dönüşmesinin önemli bir bileşenidir" dedi.

Yenilenen A320neo uçağında Business Class'ta sekiz koltuk, Premium Economy'de 24 ekstra bacak mesafesine sahip koltuk ve Economy'de 132 koltuk yer alıyor.

Geliştirilmiş kabin aydınlatması, geniş bacak mesafesi ve daha geniş alan ve taşınabilir elektronik cihaz (PED) tutucuları ve A ve C tipi seçeneklere sahip USB bağlantı noktaları gibi modern özellikler havayolunun yakın zamandaki yeniden markalaşmasına katkıda bulunuyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule