MENÜ
İstanbul 18/29
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
3 NEPALLİ’DE EBOLA ŞÜPHESİ
Havacılık Haberleri
28 Ağustos 2014 Perşembe 15:08

3 NEPALLİ’DE EBOLA ŞÜPHESİ

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Yeni Delhi seferini yapan uçağında rahatsızlanan üç yolcu ebola şüphesi ile hastaneye kaldırıldı

Dün saat 19:55’te İstanbul’dan kalkış yapan THY uçağının Yeni-Delhi Indira Gandhi Havalimanı’na inişinin ardından, uçuş sırasında ateşlenen yabancı uyruklu 3 yolcu ebola şüphesi ile hastaneye kaldırıldı. Yabancı uyruklu yolcuların Nepalli oldukları ve bir Afrika ülkesinden İstanbul aktarmalı Hindistan’a gittikleri öğrenildi.

UÇAKTA NEDEN DEZENFEKTE İŞLEMİ YAPILDI

Bu arada İstanbul’a gelecek olan yolcular uçağa alındıktan bir süre sonra THY görevlileri tarafından uçağın ilaçlanacağı gerekçesiyle uçaktan indirildi. Terminale alındıklarını ve burada hiçbir bilgi verilmeden beklediklerini söyleyen bazı Türk yolcular, THY’ye tepki gösterdi. İlaçlamanın bitmesinden sonra tekrar uçağa alınan yolcular, iki saat gecikmeli olarak İstanbul’a geldi. Bir Türk yolcu uçağın Atatürk Havalimanı’na inişine yaklaşık yarım saat kala kabin görevlilerinin kabinde bu sefer sprey sıktıklarını anlattı.

Airkule.com

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 türkler..
 30 Ağustos 2014 Cumartesi 00:26
burada hiçbir bilgi verilmeden beklediklerini söyleyen bazı Türk yolcular, THY’ye tepki gösterdi
 M.K
 29 Ağustos 2014 Cuma 07:25
SITMADIR, SITMA MERAK EDİLECEK BİR ŞEY YOK!..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule