MENÜ
İstanbul 9/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
17 GÜN SONRA ACI HABER
Türkiye'den
20 Şubat 2015 Cuma 07:47

17 GÜN SONRA ACI HABER

Denizli’de Menderes Nehri’nde bindikleri botun alabora olması sonucu kaybolan Üsteğmen Burak İz’in cansız bedeni 17 gün sonra bulundu

Pilot üsteğmen Burak İz, izinli olarak geldiği Denizli Sarayköy'de 3 Şubat'ta ördek avlamak için 3 sivil arkadaşıyla lastik bota binerek Menderes Nehri'ne açıldı. Kabağaçlar mevkiiine geldiklerinde, bir ağaç dalına takılan bot alabora oldu. Akıntıya kapılan üsteğmen İz, gözden kaybolurken, diğer 3 kişi yüzerek karaya çıktı. Kayıp üsteğmenin izine ise 16 gün boyunca rastlanamadı.

FESLEK REGÜLATÖRÜNDE

Dün sabah yeniden başlayan arama çalışmaları sırasında, Üsteğmen İz'in cesedi, kaybolduğu yere 15 kilometre mesafedeki Feslek regülatöründe jandarma tarafından bulundu. Denizli itfaiye ekiplerine bağlı 3 dalgıç nehre indi ve suya merdiven indirildi. Suya atılan iple üsteğmenin cesedi yukarıya çıkartıldı. Acı haberle yakınları gözyaşlarına boğulan İz'in cenazesi otopsi için Buharkent Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ramazan ÇETİN-Murat GÜRKAN/DHA

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule