
BİR ATAK DA BRITISH AIRWAYS'TEN

BODRUM - FRANKFURT SEFERLERİ BAŞLIYOR

THY MIAMI'YE UÇACAK

NASIL YAZAR OLDUM

Pegasus Hava Yolları Kabin Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Özsoy, Ankara’daki Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nde Havacılık Emniyeti Kurumu tarafından düzenlenen “Havacılığın Altın Kadınları” ödül töreninde “Yılın Havayolu İşletmesi Yöneticisi” ödülüne layık görüldü. Nurçin Özsoy, ödülünü 13 Mayıs 2015’te Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nde düzenlenen törende Havacılık Emniyeti Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Kaptan Mehmet Tuncay’ın elinden aldı.
Sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı ödül töreninde, Yılın Havayolu İşletmesi Yöneticisi ödülüne layık görülmekten Pegasus Hava Yolları ve şahsı adına büyük bir gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Özsoy, şunları söyledi:
“Pegasus Hava Yolları olarak biz bir aileyiz. Biz her bir çalışanımızı Aile Bireyi olarak tanımlıyoruz. Başarı odaklı yaklaşımımız çerçevesinde, kabin ekiplerinin gelişimine önemli ölçüde kaynak ayırmaktayız. Bunun sonucunda, işini gerçekten isteyerek seçmiş, kurumuna bağlı, kendini geliştirmeyi hedef edinmiş kişilerle çalışmayı, onlarla birlikte geleceğe güvenle bakmayı hedeflemekteyiz. Güler yüzlü, çalışkan ve bilgili kabin ekiplerimiz, bu yöndeki çabalarımızda çok önemli bir yer tutuyor. Onların özverili çabaları sayesinde bugün ‘Havacılığın Altın Kadınları’ arasında olmaktan ve bu ödülü kucaklamaktan büyük memnuniyet duyuyorum.”
Pegasus Hava Yolları’nda 1200 kişilik kabin ekibi görev yapıyor. Nurçin Özsoy ise 8 yıldır Pegasus Havayolları Kabin Ekiplerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyor.
Haberin Videosu
devuşkin 14 Mayıs 2015 Perşembe 10:06
|
Faruk SAYILIR 13 Mayıs 2015 Çarşamba 21:18
|