MENÜ
İstanbul 11/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Havacılık Haberleri
24 Temmuz 2009 Cuma 08:52

"THY'NİN ARDINDAN İKİNCİYİZ"

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Atlasjet'in Türk Hava Yolları'nın (THY) yanında tercih edilen ikinci alternatif marka olmayı hedeflediklerini belirterek, bunu başardıklarını söyledi.

Havacılık sektöründe dünya genelinde ve Türkiye'de uçuşlarda yüzde 30 bir daralma olduğunu belirten Ersoy, havacılık firmalarının bu daralmadan en az etkilenmeleri için birtakım tedbirler aldığını, bu tedbirler çerçevesinde fiyat indirimleriyle başka segmentteki yolcuların uçaklara alındığını ve doluluğun tekrar yakalandığını ifade etti.
Bu yılki ciro hedeflerinin 250 milyon dolar olduğunu söyleyen Ersoy bu hedefe ulaşacaklarını belirterek, şöyle devam etti: Sektörde rekabet sadece fiyata dayalı bir rekabet değil, biz ayrı bir model oluşturduk. Biz yolcu seyahatini daha konforlu ve daha kolay hale getirdik. Tamamen farklı bir segmente oynuyoruz. Bizim bir sloganımız var 'Biz ikinciyiz' diye burada algılatmaya çalıştığımız ve kamuoyunun da algıladığı bu. Bizi beyaz yakalı grup daha çok tercih ediyor ve THY'nin yanında, alternatif marka olarak tercih ediyor.

 

Akşam

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule