MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'TAM KAPANMA' AÇIKLAMALARI
Havacılık Haberleri
27 Nisan 2021 Salı 07:47

'TAM KAPANMA' AÇIKLAMALARI

Türk Hava Yolları ve Pegasus Havayolları başta olmak üzere havayolu şirketleri, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan tam kapanma kararıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Dün yapılan kabine toplantısında Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında tam kapanma kararı alındı. Toplantının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Nisan Perşembe günü saat 19:00’dan 17 Mayıs Pazartesi saat 05:00’e kadar tam kapanma uygulanacağını duyurdu.

Kararla ilgili Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklamada “İlgili tarihlerde yurt içi bilet değişiklik talepleriniz ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir” denildi.

THY’nin konuyla ilgili açıklaması şöyle:

* 29 Nisan-17 Mayıs 2021 tarihleri arasında uygulanacak tam kapanma sürecinde yurt içi uçak bileti olan yolcularımızın seyahatlerine ilişkin uygulama detayları belli olduğunda gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.

* Çağrı merkezimiz, yetkili mercilerin yayınlayacağı genelgenin ardından sizlere yönlendirmede bulunabilecektir.

* İlgili tarihlerde yurt içi bilet değişiklik talepleriniz ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.

PEGASUS HAVAYOLLARI AÇIKLAMASI

Pegasus Havayolları da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

”29 Nisan 2021 itibarıyla uygulanacak olan yeni kapanma sürecinde bileti olan misafirlerimizin seyahatine ilişkin uygulama detayları henüz kesinlik kazanmamıştır.
Konuyla ilgili resmi otoritelerin duyurularını takiben detayları sosyal medya kanallarımızdan ve web sitemizden duyuracağız. Konuyla ilgili çağrı merkezimizde de ilgili genelge yayınlanana kadar farklı bir bilgi bulunmamaktadır.
Güncel duyurularımız için sosyal medya kanallarımızı ve http://flypgs.com web sitemizde yer alan duyurularımızı takip edebilirsiniz”

SUNEXPRESS

”29 Nisan 2021 itibarıyla geçerli olacak tam kapanma kararının detaylarının netleşmesini beklemekteyiz. Konuyla ilgili yapılacak resmi duyuruların ardından siz değerli yolcularımızı en kısa sürede sosyal medya kanallarımız ve internet sitemiz üzerinden bilgilendireceğiz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule