MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'D-FLY BOOKING' TANITILDI
Türkiye'den
3 Haziran 2023 Cumartesi 14:34

'D-FLY BOOKING' TANITILDI

Diana Travel, acente dostu yeni markası D-Fly Booking ile sektöre en doğru ürünleri en hızlı şekilde ulaştıracak, Türkiye turizmine dinamizm getirecek

Diana Travel’ın Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul ve turizm sektörünün sevilen isimlerinden Tigris Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Davut Günaydın’ın hayat verdiği D-Fly Booking, acenteleri birer tur operatörüne çevirmeyi amaçlıyor.

 

TÜM SEYAHAT ÜRÜNLERİNİ ONLINE SUNUYOR

Diana Travel ve Tigris Turizm’in hayat verdiği, B2B konsolidatör olarak uçak bileti, otel, tur, transfer, araç kiralama, vize hizmetleri başta olmak üzere tüm seyahat ürünlerini online olarak sunma kabiliyetine sahip olan D-Fly Booking’in lansmanı İstanbul’daki The Ritz Carlton’da gerçekleştirildi. 130 ülkede, 20.000’den fazla destinasyon, 1.000.000’dan fazla otel, 122.000 noktada transfer hizmeti, 500’den fazla havayolunu kapsayan geniş ürün yelpazesine sahip olan D-Fly Booking, acentalar tarafından büyük bir ilgi karşılaştı.

D-Fly Booking’in 1. Acenteler Lansmanına yaklaşık 300 seyahat acentesi yöneticisi katılım gösterdi.

Gecede konuşan Diana Travel Genel Müdürü Suat Somak, D-Fly Booking Genel Müdür Yardımcısı Sonat Balkan, D-Fly Booking Proje Koordinatörü Alper Köse ve D-Fly Booking Kurucu Ortağı Davut Günaydın, D-Fly Booking’in sunduğu avantaj, kolaylık ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

“SİZLERİN NE İSTEDİĞİNİ İYİ BİLİYORUZ”

Tüm sektörlerde olduğu gibi turizm sektöründe de önemli bir değişim yaşandığını belirten Diana Travel Genel Müdürü Suat Somak, turizmcilerin bu değişimi birebir deneyimlediğini söyledi. “Dijital dünya, insanları seyahate yönlendiriyor” diyen Somak, “Pandemi, Rusya-Ukrayna çatışması ve tüm dünyayı etkisi altına alan enflasyon sorunları olmasaydı bugün turizm çok farklı bir noktada olacaktı. Evet, krizler her ne kadar turizm ve seyahat sektörünü frenlese de insanların buldukları ilk fırsatta seyahat ettiğini de gördük. İnsanlar içinde bulundukları şartlara en uygun tatil ve seyahat tercihine yöneldi. D-Fly Booking, sizlere seyahat için, içinde çok fazla seçenek bulunan, çok büyük yapı sunuyor. Bu yapı acentelerimize bulundukları bölge ve tatilci profiline uygun seyahat seçenekleri oluşturmasını sağlıyor. Uzun yıllar turizmin içinde olan, tamamen profesyonel ve vizyoner bir bakış açısı ile hizmet sunan turizmciler olarak tatilcilerin ve sizlerin ne istediğini iyi biliyoruz. Hepimiz mutlu tatilciler görmek istiyoruz. İşte D-Fly Booking de bunu sunmak için bugün karşınızda” dedi.

Sistemimizi kullanacak tüm acentelerin, uçak bileti, otel rezervasyonu, araç kiralama, havalimanı transferi, yurt içi ve yurt dışı tur ve çok yakında vize hizmetlerini online olarak kullanabileceğini ifade eden Balkan, “Yakın zamanda birçok ürünü daha online olarak sizlerin kullanımına sunacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule