MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UYUŞTURUCU KURYESİ ÇIKTI
Türkiye'den
22 Ekim 2021 Cuma 18:51

UYUŞTURUCU KURYESİ ÇIKTI

Uluslararası bir havayolu şirketinde görevli 29 yaşındaki kabin memuru, Etiyopya’dan İstanbul’a getirdiği valizinde tablolar içine gizlenmiş 1,5 kilogramdan fazla kokainle yakalandı. Tutuklanan Etiyopyalı kabin memuru 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak

Etiyopyalı 29 yaşındaki Ejigu Z. isimli kabin memuru, uluslararası bir havayolu firmasında görev yapıyordu. ET720 sefer sayılı uçakla 25 Mart günü Etiyopya’dan İstanbul Havalimanı'na gelen genç kadın, NarkoTİM görevlileri tarafından durduruldu.

TABLO İÇİNDE UYUŞTURUCU TRANSFERİ

X-Ray cihazında yapılan kontrolde kabin memurunun valizinde bulunan bir tablo içine yerleştirilmiş poşete sarılı bir paket tespit edildi. Polis, 1,5 kilogramı aşan ağırlığıyla paketlenmiş maddenin kokain olduğunu belirledi. Gözaltına alınarak İstanbul Havalimanı polis merkezine götürülen kabin memuru ifadesinde, Etiyopya’da Edu isimli bir arkadaşı olduğunu, bu arkadaşının lojistik işiyle uğraştığını, İstanbul’daki bir arkadaşına tabloları hediye etmek üzere gönderdiğini söyledi.

TUTUKLANDI, YARGILANACAK

Kabin memuru kadın bu tabloları getirmek için 200 dolar alacağını, arkadaşının uyuşturucu madde gönderdiğini bilmediğini, yaptığı iş gereği çevresinin geniş olduğunu bu nedenle tabloyu veren şahısla tanışıklığı olduğunu kaydetti. İfadesinin ardından uyuşturucu madde ithal etmek suçundan tutuklanan Etiyopyalı Ejigu Z. hakkında dava açıldı. 15 yıla kadar hapsi istenen kabin memuru, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule